USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Концерт пам’яті Кузьми Скрябіна у Києві скасували

21 Січня 2016 10:26
У столичному Палаці Спорту 6 лютого мав відбутися концерт-реквієм "Кузьма Скрябін. Рік самотності". Проте його вирішили скасувати, - інформує «Вголос».

«Концерт скасовано, і зараз гроші за квитки повертають усім, хто звертається до організаторів, - розповіла «kp.ua» адміністратор офіційної сторінки гурту "Скрябін" ВКонтакте ІринаТкач. - Нам дуже важко морально давалася підготовка до концерту, і, незважаючи на велике бажання шанувальників, ми прийняли рішення скасувати його.

Річниця загибелі - це не та подія, заради якої варто збирати такі концерти. Тому ми сподіваємося зробити великий і красивий захід до Дня народження Кузьми (17 серпня) - дійсно світлого і доречного приводу», - повідомила вона.

Цю інформацію також підтвердив гітарист групи Олексій Зволінський: «Так, найімовірніше, концерт буде приурочений до Дня народження. Неетично відзначати день смерті. Гроші за квитки будуть повертати.

Так вийшло, що організатори вирішили провести концерт, а мама Андрія наполягла на тому, що все-таки проводити такий захід у день смерті - якось неправильно».

До слова, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Луцьку вечір пам'яті талановитого музиканта й шоумена запланували на 2 лютого. Початок о 19:00 на Театральній площі.

Нагадаємо, 2 лютого 2015 року біля села Лозоватка у Криворізькому районі Дніпропетровської області в ДТП загинув 46-річний український співак, лідер групи «Скрябін» – Андрій Кузьменко.

Як відомо, Президент Петро Порошенко підписав Указ, яким нагородив відомого українського співака, продюсера та лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка посмертно орденом «За заслуги» І ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Добряк Показати IP 21 Січня 2016 12:03
Не етично відзначати... А Шевченка відзначають і дату смерті, і дату перезахоронення, а Лесю Українку... Навіть на такому прикладі влада показує свій страх перед народом! P.S. Лайно - це також шоколад, лише не солодкий. Кузьма, Музичко і ще десятки тисяч відомих і невідомих героїв України вас на тому світі вже давно чекають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus