USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Скрябін» завітав у Луцьк зі старими хітами

26 Серпня 2015 23:40
Старі хіти у новому форматі, які виконував «Скрябін» за життя його соліста Кузьми (Андрія Кузьменка), прозвучали для лучан від його колег. Публіка тепло прийняла музикантів, проте найочікуванішого та найбажанішого серед них, на жаль, не було і більше не буде.

Концерт відбувся у приміщенні Луцького палацу культури сьогодні, 26 серпня.

До слова, в анонсі дійства йшлось про те, що гурт «Скрябін» та друзі-колеги завітають до Луцька у рамках концертного туру «А пам’ятаєш? А не забудем!». Виконувати хіти легенди української музики випала честь Жені Толочному, Пікардійській Терції, Alloise тощо. Проте українська акапельна формація та соул-співачка так і не з’явилися на сцені. Зауважимо, вартість квитків становила від 120 до 380 гривень.

Але схоже, що це не засмутило луцьку публіку. Вже після перших пісень солісти покликали глядачів спускатися з балкончику донизу і танцювати та підспівувати під знайомі ритми.

Лучани відривалися під «Нас кинули!», старого доброго «Бультер’єра», а також підспівували давно знайомим «Мамо», «Старі фотографії», «Мовчати».
А коли зазвучала колискова у виконанні матері Андрія Кузьменка, яку вона співала ще маленькому, зал принишк і вслухався в кожен звук пісні.

Чи не найліричнішими були моменти, коли звучали пісні у виконанні власне Кузьми. Лучани до останнього чекали, поки на сцені з’явиться кудрява голова і прозвучить таке знайоме «агов, люди, шо такі кислі?!».

«Шалено не вистачало самого Кузьми. Той концерт, коли його відсутність відчувалася найбільше. Весь час здавалося, що він от-от вийде на сцену і скаже: «що, люди, розвів я вас?», - коментували дійство гості після його закінчення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 27 Серпня 2015 13:30
Тяжко буде знайти подібну йому людину. То був один і єдиний унікальний виконавець.... Сумуємо.... Назва гурту залишилась, гурт залишився але вже не той який був з Андрієм.....
Зозулька Показати IP 27 Серпня 2015 19:14
Так, Олександре, як і Queen без Фредді Меркурі...
Лучанин Ігор Показати IP 28 Серпня 2015 22:24
"Скрябін" без Кузьми - це легенда, так як "Кіно" без Цоя. Це рок - і це легенди його життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus