USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - вечір Скрябіна: «Ми пам’ятаємо і любимо, бо він піднімав народ!»

17 Серпня 2015 21:00
У День Народження Великого українця лучани зібралися на Театральному майдані, аби віддати шану улюбленому музиканту, філософу та достойному сину своєї Батьківщини.

Вечір пам’яті, присвячений українському співаку, лідер гурту «Скрябін» Андрію Кузьменку відбувся сьогодні, 17-го серпня, у Луцьку біля пам’ятника Лесі Українки на Театральному майдані.

Громадські активісти із «Нацальянсу» запросили луцьких музикантів зіграти пісні Скрябіна.

«Хоча Андрія зараз і немає з нами поруч, але він є у наших серцях і житиме вічно», - звернулися до присутніх ведучі вечору. Після цих слів усі присутні встали та похилили голови у хвилині мовчання, згадуючи Андрія Кузьменка.

Сьогоднішній вечір – це біль і туга, - говорить співорганізатор заходу Марія Білоус, та додає, що попри скорботу, у душі вирує вогонь любові та боротьби, який розбудив Скрябін.

«Це - визначна постать серед українців, він піднімав народ, він пробуджував наші серця, аби ми діяли. Люди його люблять», - розповідає лучанка.
Нагадаємо, страшна ДТП трапилася 2-го лютого 2015-го року, у ній загинув Андрій Кузьменко.

На вечір пам’яті зголосився прийти Андрій Білоус. Юнак каже, що гратиме пісні Кузьми, бо вони - серед улюблених у репертуарі.

«Він був душевним, відкритим, з усіма знаходив спільну мову. Я шкодую лише про одне, що на його концерті був тільки один раз. Він вартий того, аби жити у нашій пам’яті вічно», - наголосив музикант.

ЧИТАТИ ЩЕ: КРАЩІ ЦИТАТИ КУЗЬМИ «СКРЯБІНА» НА КОНЦЕРТАХ У ЛУЦЬКУ

Нагадаємо, лучани неодноразово проводили заходи, аби вшанувати пам’ять Кузьми, а коли відбувався патріотичний фестиваль «Бандерштат»,

сотні містян та гостей Луцька затихли та світлом мобільних телефонів осяяли ніч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
саня Показати IP 17 Серпня 2015 22:59
4 танкыста і собака. оце масовка і розмах у організаторів!
Ой Показати IP 17 Серпня 2015 23:14
Ой а чим це там Зозуля у вічно голубих бриджах та рубашці вихваляється? Вже за стільки років могла б прикид змінити??? Кузьма весь час був у новому та з великим запалом у серці!!!
Гурман Показати IP 18 Серпня 2015 16:30
Дев'яте фото знизу, там кицюня праворуч на світлині ну дуже гарненька, кралечка ще та!!! Я б таку цьомнув би у щічку!!!
Вітьок до Гурман Показати IP 19 Серпня 2015 13:15
Бачу почерк Панафідіна. Твій поїзд щодо кралечок і щічок вже пішов. Аве. Біла баба фореве

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus