USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Слід Єханурова» на Волині: КРУ встановило порушень на 5,5 мільйона

22 Травня 2009 17:13
Фахівці контрольно-ревізійного управління в області спільно зі спеціалістами деяких інших відомств провели ревізії фінансово-господарської діяльності окремих військових частин та квартирно-експлуатаційного відділу (КЕВ). Про це в коментарі «Волинським Новинам» розповіла заступник начальника облКРУ Віра Близнюк.
Власне, обсяг охоплених контрольними заходами ресурсів становить понад 78 мільйонів гривень.
За результатами ревізій інспектори встановили порушень загальним обсягом майже 5,5 мільйона гривень, в тому числі порушень, які призвели до втрат 1,17 мільйона гривень.
 
Як розповіла пані Близнюк, у постійному користуванні КЕВ перебувають земельні ділянки загальною площею 30,6 тисячі гектарів, вартість яких за нормативною оцінкою перевищує 174, 6 мільйона гривень. Однак на шість ділянок загальною площею майже 12 гектарів відсутні державні акти на право постійного користування.
 
Окрім того, землі оборони загальною площею 322 гектара використовуються не за цільовим призначенням. Виявляється, 320 гектарів самовільно засіяло сільськогосподарськими культурами ТзОВ, ще 1,1 гектара – невстановлені особи. До того ж, майже гектар використовується для добування піску.
 
Також зафіксовано порушення із нарахуванням та виплатою заробітної плати за час відпустки військовикам за період від 1 вересня 2008 року до 1 березня 2009-го. Зокрема встановлено, що в наказах командира військової частини про направлення в щорічну основну відпустку зазначено обсяг грошової допомоги для оздоровлення та тривалість відпустки. Однак насправді військовослужбовці цих грошей не побачили, хоча мали отримати загалом понад 750 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus