USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Словаччина вводить для українців обмеження на в'їзд до країни

7 Листопада 2020 09:58
Відповідно до інформації, наданої словацькими прикордонниками, урядом Словаччини внесено доповнення щодо умов в’їзду на територію держави. Обмеження вводяться у зв’язку з ускладненням епідеміологічної ситуації у Словацькій Республіці і в Україні.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Повідомляється, що з 09.00 (за київським часом) 9 листопада 2020 року буде тимчасово закрито пункт пропуску «Велке Слеменце» (з українського боку – «Малі Селменці»). Також тимчасово припиняється оформлення пішоходів у пункті пропуску «Убля» (з українського боку – «Малий Березний»).

У пункті пропуску «Вишнє Нємецке» (з українського боку – «Ужгород») пропуск осіб, які тимчасово або постійно проживають на території Словаччини, буде здійснюватися з 08.00 до 20.00 (за київським часом).

Усі подорожні під час в’їзду у Словаччину зобов’язані пройти антигенний тест і в подальшому підлягають самоізоляції, під час якої на п’ятий день повинні зробити тест RT PCR. Від проходження антигенного тесту звільняються особи, які прямують територією Словаччини транзитом, та відповідно до винятку Указу Управління охорони здоров’я Словацької Республіки або письмового винятку.

Пропуск вантажного автотранспорту здійснюватиметься без обмежень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus