USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Смерть Єремеєва «заблокувала» вибори на Волині, – Магера

4 Лютого 2016 10:56
Центральна виборча комісія досі не отримала свідоцтва про смерть депутата Ради Ігоря Єремеєва, а тому не може оголосити проміжні вибори в 23 окрузі Волинської області, заявив заступник голови комісії Андрій Магера. Очікувалося, що 27 березня відбудуться довибори у Раду в округах покійного Ігоря Єремєєва, однак ЦВК не призначила там голосування.

"Щодо Єремеєва – має бути свідоцтво про смерть, а його немає", - розповів ВВС Україна пан Магера.

З його слів, свідоцтво має прислати або спікер Ради, або "будь-який інший суб’єкт".

"Не виключаю, що є політичні передумови, чому свідоцтва про смерть Єремеєва досі немає", - додав пан Магера.

Ігор Єремеєв загинув ще у серпні 2015 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
СЕРГІЙ Показати IP 4 Лютого 2016 12:18
ЄРЄМЄЄВ ІГОР МИРОНОВИЧ ЯКИЙ ПОМЕР В СЕПРНІ МИНУЛОГО РОКУ ЯКИЙ БУВ НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ УКРАЇНИ ВІД 23 ОКРУГУ ВОЛИНІУ ДЛЯ ЛУЦЬКА БАГАТО СПРАВ ДОБРИХ ЗРОБИВ МАНЕВИЦЬКОМУ РАЙОНІ ПОРОБИВ ДОРОГИ ДАВ ШВИДКУ НА ЛІКАРНЮ У ЛЮБЕШІВСЬКОМУ ПОРОБИВ ДОРОГИ ДАВ ШВИДКУ НА ЛІКАРНЮ У КІВЕРЦІВСЬКОМУ РАЙОНІ ПОРБИВ ДОРОГИ ДАВ ШВИДКУ НА ЛІКАРНЮ У КАМІНЬ КАШИРСЬКОМУ ПОРОБИВ ДОРОГИ ДАВ ШВИДКУ НА ЛІКАРНЮ ДУЖЕ БАГАТО ДАВ ДОПОМОГИ ВОЇНАМ АТО НА ДОНБАСІ САМ ТУДА ЇЇ ВІДВОЗИВ. ВІН БУВ БІЗНЕСМЕН МЕЦЕНАТ ВОЛОНТЕР АТО ХОРОША ЛЮДЯН А ЛЮДИНА СОВІСНА ПАТРІОТ УКРАЇНИ . ДУЖЕ БАГАТО ДОБРИХ СПРАВ ЗРОБИВ ДЛЯ СВОГО ОКРУГУ. ТОМУ НА СЕСІЇ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ЯКА БУДЕ В ЛЮТОМ У 2016 РОКУ ДЕПУТАТИ ОБЛАСНОЇ РАДИ ПОВИННІ ЙОМУ ПРИСВОЇТИ ЗВАННЯ ПОЧЕСНИЙ ГРОМАДЯНИН ВОЛИНІ ПОСМЕРТНО. І НА БУДИНКУ ДЕ ВІН ЖИВ ПОВИННА БУТИ ВСТАНОВЛЕНА МЕМОРІАЛЬНА ДОШКА. 2016 РОЦІ НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ УКРАЇНИ ПО 23 ОКРУГУ ПОВИНА СТАТИ ДЕПУТАТОМ ДОСТОЙНА ЛЮДИНА ЯКА БУДЕ ДУМАТИ ЗА ОКРУГ І ЛЮДЕЙ. А НЕ ЗА БІЗНЕС І ЗА ВЛАСНІ ІНТРЕСИ.ЩОБ ЛЮДИ ПРОГОЛОСУВАЛИ ЧЕСНО А НЕ ПРОДАЛИ СВІЙ ГОЛОС ВІЧНА ПАМЯТЬ ІГОРУ МИРОНОВИЧУ СЛАВА УКРАЇНІ.
Лучанин до СЕРГІЙ Показати IP 4 Лютого 2016 12:53
Запам'ятай на майбутнє, Єремєєв і йому подібні ніколи, чуєш ніколи, просто так нічого не робили і не зроблять!!!
життя - буття до СЕРГІЙ Показати IP 4 Лютого 2016 13:08
Якщо так давав то де брав .Чесно заробленого просто так не роздають.Може всі недолугі що так не розбагатіли як покійний? Похмеліться, зомбовані!!!
Будь-яка до СЕРГІЙ Показати IP 4 Лютого 2016 13:38
нормальна свідома людина яка має можливість повинна допомагати іншим, це закон життя та християнства, чим він особливіший чи кращий за інших людей які навіть по 50-100 грн (БО НЕ МАЮТЬ БІЛЬШЕ!) регулярно допомагають хворим чи військовим і не піаряться? Дошку меморіальну чи пам'ятник всім поставлять опісля....,не потрібно ставити вище когось за інших.
Іван до СЕРГІЙ Показати IP 6 Лютого 2016 16:06
Через таких як ти і маємо сьогодні проблеми в Україні. Поясню. Покійний використовував відносно безробітний регіон для проходу у ВР щоб лобіювати свої бізнес-інтереси. Якщо на вибори при Янику він тратив 20 млн.дол., то прийшовши до ВР він міг впливати на Податкову і повертати ПДВ необмежено. Думай сам, чому ми такі бідні.!!!
Анонім Показати IP 4 Лютого 2016 12:51
СЕРГІЙ, протверезій і сам зрозумієш, що пишеш.
ДО Бравого Сергія Показати IP 4 Лютого 2016 16:58
Жополизе а чи не забув як Єремеев на вибори давав людям по одному лівому резиновому чоботу, а як виберуть в депутати обіцяв дати ще й правий Давайте поставим йому памятник з лівим чоботом в руці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus