USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертельну пожежу у Дніпрі спричинив роутер

3 Листопада 2018 23:31
Пожежа в Дніпрі забрала життя сімейного подружжя та їхнього 2-річного сина. Іще один 4-річний хлопчик вижив і наразі лежить у реанімації з сильними опіками, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Пожежа в 1-кімнатній квартирі на другому поверсі забрала життя одразу трьох людей: двох дорослих і маленького хлопчика. Ґрати не дали людям змоги врятуватися через вікно, а вогонь палав у коридорі - родина опинилася в пастці та не мала змоги втекти.

Врятуватися зміг старший син, якому лише 4 роки. Дитина наразі у реанімаційному відділенні, але медики заспокоюють, що малий, попри серйозні опіки ніг та тулуба, житиме. Лікарі оцінюють його стан, як середньої тяжкості, хлопчик у свідомості. "У дитини термічний опік обох нижніх кінцівок, опік дихальних шляхів та отруєння продуктами горіння", - розповів анастезіолог відділення інтенсивної терапії Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні Сергій Єгоров.

Сусіди загиблих кажуть, що 33-річний чоловік та його 38-річна дружина алкоголем не зловживали, а діти були завжди доглянуті. За попередніми даними, пожежа виникла через загорання електроприладу. В коридорі однокімнатної квартири знайшли роутер зі слідами обуглення. Скоріш за все, через закорочення виник вогонь, запалали меблі та інші речі мешканців квартири.

"Пожежа виникла безпосередньо в коридорі, було неможливо зробити евакуацію з квартири даної сім`ї. Також негативну роль відіграли решітки на вікнах, адже родина не змогла залишити квартиру", - констатував начальник оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області Олег Кушнірук.

2-річний малюк та його батьки задихнулися продуктами горіння, а от 4-річний хлопчик зміг через палаючий коридор добігти до кухні. Рятувальники, що виламали двері квартири, знайшли його на підлозі без свідомості. "Хлопчика, якого знайшли на території кухні – він пройшов цей коридор, пробіг, тому що в нього опіки тулуба 1-2 ступеню", - розповів Кушнірук.

Наразі поліція встановлює можливих родичів цієї сім’ї, аби повідомити про трагедію. Хлопчик поки залишатиметься у лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus