USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Збірна Луцька - переможець фестивалю КВН. ФОТОРЕПОРТАЖ

11 Серпня 2013 17:30
Люди, які полюбляють КВН, звикли, що влітку – канікули – й жодних дійств немає. Цього року інакше - доки у всіх Лігах КВН «велика перерва», на березі Хрінниківського водосховища відбувся по-справжньому спекотний гумористичний фестиваль – «ХРІННИКИ SMILE FESTIVAL-2013».

Команди розважали публіку та змагалися за кубок на літньому танцмайданчику «Пательня» на території санаторію «Хрінники».

Перший Кубок «Хрінників» виборола команда КВН «Замок Любарта» - збірна Луцька. Вже після першого конкурсу збірна показала, що сьогодні вони планують перемогти. Це, мовляв, вони і робили у всіх конкурсах!

На разі «Замок Любарта» - єдина команда з Волині за останні 10 років, яка виступає в офіційних лігах АМиК, а саме в одній з найпрестижніших ліг КВН в Україні - Першій Українській лізі», за підтримки фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». 5-ого жовтня команда візьме участь у півфіналі цієї ліги.



Закохана пара на побаченні у парку
.
«Кохана, ось бачиш зірку - то Венера, а ось та - Марс, а он ту бачиш? - то вишка МТС, ги-ги-ги. А який сьогодні гарний місяць».
«До речі, коханий, про місяці: я на восьмому».
Другими були «ВДрова» - чемпіони 1-ого сезону Луцької Ліги КВН, учасники фестивалю «Жемчужина у моря- 2012» Асоціації КВН України.

Батько і син.
«Що у тебе в кишенях? - Цигарки, я тебе навчу курити, поганцю.
А що ще маєш? Чекушка! Я тебе навчу пити, малий покидьку.
Так, а це що? - Презервативи!
Ну, що, тато, давай - вчи, вчи».
На бронзу «нажартували» збірна Волині «Вікторія Бекхем» - чемпіони телевізійної ліги «Кавалєрка» з Івано-Франківська, срібні призери Кубка КВН АКУ, дворазові переможці фестивалю «Святий Валентин на КВНі» з Вінниці, срібні призери Чемпіонату розминки Асоціації КВН України.

Випадок в банку.
«Дайте мені кредит, я хочу відкрити гей-клуб.
Гей-клуб? А хто туди буде ходити?
Ваня, Пєтя, ще Коля казав прийде. Ті, що в Верховній Раді сидять, то по-любому заходитимуть, ті, що на дорогах з палками стоять і ті, що футбол судять.
Ні, Ви знаєте, ми не можемо дати Вам кредит.
Якщо так, коли я відкрию гей-клуб, то і Ви заходьте».


Не потрапили до трійки лідерів команда-діагноз з Дубно Рівненської області «Параноя», запальна команда з Каменя-Каширського «Чак Норріс» й веселі та найкмітливіші з Рівного - «Помідори по-рівненськи».


Співорганізатор заходу - оргкомітет Луцької Ліги КВН дякують за допомогу депутату Луцької міської ради Андрію Разумовському та ТМ «Рута».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Свідомий Показати IP 11 Серпня 2013 21:43
Серйозні жарти для порожнього залу ... ))))
свідомому до Свідомий Показати IP 12 Серпня 2013 11:39
по-перше, зал порожнім не був, а по-друге, якби наші люди були б трохи більше свідомими і заплатили за вхід тих кільканадцять гривень, а не стовбичили під парканом, то там не було б де сісти! не знаєте - не говоріть :)
Кажома Показати IP 12 Серпня 2013 15:55
Юрмала для бєдних!!!!!!!!!
Юленька Показати IP 12 Серпня 2013 16:04
та да, але ж не настільки вже бідними треба бути) я не жалкую,що оплатила за вхід
Макс М. Показати IP 12 Серпня 2013 16:12
Ми з дружиною насміялися дякуємо тим хлопцям які шось нове нам привезли а то скільки років там відпочиваєм і одне й те саме
Муся Показати IP 12 Серпня 2013 22:23
Всі команди грали мін. різних команд.(я так бачила), але найбільш не сподобалась мін. Єталону у виконанні Замку. нашо було брати її??
Єталон до Муся Показати IP 13 Серпня 2013 12:36
Які мініатюри було використано? Попросимо список в студію. Розберемся!
Муся Показати IP 13 Серпня 2013 17:05
Як на мене то 2-ві. одна про дискотеку,що зі своїм не можна, а друга. про ВДВ.
Кажома Показати IP 18 Серпня 2013 09:53
Замок в свому стилі...не сумніваюсь,що не тільки мініатюри Єталона вони використали.
Сергій Показати IP 22 Серпня 2013 16:04
Якщо із команди Замок забрати того пафосного, жирного чувака, то може і команда стала б толковою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus