USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сміттєпереробний комплекс у Брищі презентують під час засідання Кабміну

2 Березня 2009 18:51
Наразі закінчується підготовка проекту презентації сміттєпереробного комплексу у Брищі, який 19 березня покажуть під час позачергового засідання Кабміну. Про це йшлося під час наради у заступника голови облдержадміністрації Василя Байцима з розгляду проблемних питань щодо реалізації проекту будівництва Луцького регіонального сміттєпереробного комплексу, – 2 березня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Проект будівництва Луцького регіонального сміттєпереробного комплексу, що у Брищі, потребує гарантій уряду на свою реалізацію у Волинській області (їх, зокрема, вимагає інвестор «Корпорація Схід-Захід Спецбуд»). Саме для цього 19 березня відбудеться його презентація під час позачергового засідання Кабміну, – розповів пан Байцим.
 
Мета створення комплексу полягає, по-перше, у екологічній користі, – сказав Василь Байцим. По-друге – в енергозбереженні, коли у результаті переробки відходів отримуватимемо електроенергію, – додав він.
 
Вартість проекту становить понад 500 мільйонів гривень, термін будівництва – до січня 2010 року. Окупитися сміттєпереробний завод зможе за 7 років, – розповів чиновник. Наразі у втілення проекту в життя інвестор уже вклав 15 мільйонів гривень.
 
«Якщо по цьому проекту все буде добре», то наступним поданням до Кабміну стане проект будівництва луцького аеропорту, –додав Василь Байцим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus