USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Сморід, липкий осад та сажа»: волиняни скаржаться на підприємство, що виготовляє олію

9 Грудня 2021 11:54
Жителі Нововолинська скаржаться на ТОВ «Нововолинський олійно-жировий комбінат». Мовляв, діяльність підприємства негативно впливає на їхнє здоров’я.

Про це стало відомо під час чергової сесії Волинської обласної ради 9 грудня.

Із відповідним запитом до голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександра Кралюка та начальника головного управління Держпродспоживслужби в області Богдана Лозинського звернувся депутат Юрій Сиротюк.

З його слів, мешканці Нововолинська систематично скаржаться на діяльність підприємства, що продукує олію, розташованого на вулиці Нововолинській, 60.

Читати ще: Завод у Нововолинську за борги передали іншому власнику

«Жителі навколишнього кварталу скаржаться на те, що у повітрі стоїть неприємний сморід та липкий осад, який залишається на склі вікон та автомобілів, часто із сажею. Це викликає соціальну напругу та негативно позначається на здоров’ї громадян. Я звертаюсь не лише як депутат, а як мешканець Нововолинська. Хотілось би, щоб олійно-жировий комбінат працював безпечно для населення», - наголосив обранець громади.

Волинські депутати депутатський запит підтримали.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Нема проблем ! Показати IP 9 Грудня 2021 12:52
А ну виясніть, хто є автором проекту, хто видавав технічні умови, хто проводив експертизу проектно-кошторисної документації, яка організація і хто підписував комплекний позитивний висновок ! Громадськість має право ініціювати проведення повторної незалежної експертизи ! А потім - до суду і замовника, і проектувальника, і всіх решту !
Олесь до Нема проблем ! Показати IP 9 Грудня 2021 20:00
Почухають потилиці , помажуть вози та й поїдуть геть . І чим далі їхатимуть тим сморід буде менше чути .
Ліна Показати IP 10 Грудня 2021 09:17
Покарати тих хто дав дозвіл. Такий завод має бути за межами міста,їдкий сморід то загроза здоровю.
Ліна Показати IP 10 Грудня 2021 09:18
Такий завод має бути за межами міста.їдкий сморід то загроза здоровю громадян. Хто дав дозвіл - покарати.
Анастасія Показати IP 10 Грудня 2021 23:17
Я живу близько прям в лоб в лоб з цим заводом літо неможливо витримати від цього запаху а в ночі як не гуде то щось бахкає і ще вони випускають якійсь дим дуже багато диму... в мене дитина пару раз просинається від того що щось бабахає на дворі... прогу допоможіть нам від цього безладу позбутись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus