USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СНУ програв дніпровцям у Студентській баскетбольній лізі. Фоторепортаж

11 Квітня 2018 17:48
Провівши хорошу першу чверть, команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки поступилася команді з Національної металургійної академії України, що у Дніпрі.

Гра відбулася 11 квітня в спорткомплексі СНУ.

Старт поєдинку виявився багатообіцяючим: попри те, що обидві команди продемонстрували дуже результативну гру, 10-очкову перевага за підсумками першої чверті була у лучан – 39:29.

У другій десятихвилинці дніпровці скоротили відставання до 4 очок – 55:51, хоча варто відзначити вдалий відрізок у хлопців з СНУ: спочатку Володимир Коцько закинув трьохочковий, згодом Дейна, який став найрезультативнішим у лучан в цьому матчі, закинувши 32 очка, забив слем-данк. Своєю чергою, в захисті вдало зіграв Глушко, який здійснив просто неймовірний блок-шот. Також варто відзначити Олександра Прозапаса – на останніх секундах чверті баскетболіст закинув трьохочковий майже з середини майданчика, тож після великої перерви команди виходили за 4-очокової переваги СНУ.

Вже у середині 3 чверті хлопці з НМетАУ зуміли вийти вперед і до кінця десятихвилинки наростили свою перевагу до 10 очок – 67:77. В останній чверті баскетболісти з Дніпра впіймали кураж та не дозволили команді СНУ бодай наблизитися до них. Тож, підсумковий рахунок зустрічі 82:102 на користь Національної металургійної академії України.

Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus