USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні - 40 років тренерської діяльності Віталія Кварцяного

11 Квітня 2017 18:32
Сьогодні виповнюється 40 років тренерської діяльності головного тренера луцької «Волині», Заслуженого тренера України Віталія Володимировича Кварцяного, інформують у прес-службі ФК «Волинь».

Віталій Володимирович розпочав свій тренерський шлях 11 квітня 1977 року головним тренером луцької команди «Прибор». З тих часів відомий тренер ні на день не залишав цю непросту роботу, і ось уже протягом сорока років він гордо і з величезним фанатизмом працює на благо його величності Футболу, незважаючи на всілякі труднощі.

«Де б не працював Віталій Володимирович (а доводилося тренувати команди багатьох різних клубів), душею і серцем він завжди був зі своїм рідним футбольним клубом - «Волинню». Із однієї тисячі матчів - 855 він провів як наставник луцької команди, з них 340 матчів - у Прем’єр-Лізі, 53 – у Кубку України, 76 ігор - у Республіці Польщі та 304 поєдинки - у колективах фізичної культури», - повідомляють у прес-службі.

Віталій Володимирович Кварцяний постійно опікується розвитком дитячого футболу нашого краю. Завдяки йому путівку у великий футбол отримали відомі не лише в Україні, а й за її межами, вихованці «Волині»: Анатолій Тимощук, Володимир Гапон, Володимир Гащин, Сергій Круковець, Євген Павлов, Олег Герасимюк, В’ячеслав Шевчук, Сергій Богунов, Володимир Мозолюк, Олександр Поліщук, Павло Філонюк та багато інших. Не можна оминути увагою і теперішнє молоде покоління волинян, яких у досить юному віці вже неодноразово викликали до лав збірних команд України. Це – Сергій Петров, Артем Дудік, Андрій Ляшенко, Ярослав Деда і наймолодший гравець Чемпіонату України Владислав Дмитренко.

Вміння побачити у футболістові гравця високого рівня також дало свої результати. Завдяки Віталію Володимировичу спалахнули такі футбольні зірки, як Олег Лужний, В’ячеслав Шевчук, Марко Девіч, Євген Хачеріді, Тарас Михалик, Папа Гуйє, Майкон Олівейра, Флорентін Матей, Браніслав Круніч, Міодраг Джудовіч, Александр Трішовіч, Северин Ганцарчик, Майкл Бабатунде, Богдан Бутко, Ерік Бікфалві.

Уся велика родина футбольного клубу «Волинь» вітає головного тренера Віталія Володимировича Кварцяного, бажає міцного здоров’я, футбольної удачі та терпіння у цей нелегкий не лише для «Волині», а й для українського футболу, час. Завжди залишайтесь патріотом і натхненником клубу ФК «Волинь»!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дно Показати IP 11 Квітня 2017 20:23
Думав що вже нічого в ніхто не пробє мене. А ця "інформація" пробила дно. Точно ювіляр це сам писав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus