USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

«Сьогодні – день старту: у Луцькому політесі вручили дипломи 500 магістрам. Фоторепортаж

22 Січня 2023 09:39
З Луцького національного технічного університету відрахували майже 500 студентів з семи факультетів, адже тепер вони стали випускниками політеху, отримавши омріяні дипломи магістра.

Вже традиційно випускників у ЛНТУ вітало керівництво університету та відомі колишні студенти, які давали поради. Звичайно ж, не обійшлося без вітань батьків та близьких.
Ректор політеху Ірина Вахович у вітальному слові наголосила, що такого складного року в новітній історії України ще не було.

«Сьогодні ми повинні бути чесними та справедливими по відношенню до себе, своїх родин, колективу, колег і нашої країни. Це покладає на нас з вами величезне зобов‘язання, щоб ми разом після швидкої перемоги пішли шляхом відновлення нашої країни та економіки. Без вас це не може відбутися, саме на вас лягає цей тягар. Сьогодні про Україну знають всі, як про країну неймовірних патріотів, сміливих людей. Наш університет у 2022 році спільно з вами зробив неймовірні волонтерські речі», – звернулася Ірина Вахович до випускників.
Вона наголосила, що випускники повинні вимагати від себе по-максимуму, аби бути складовою системи відновлення країни на інноваційних засадах.

«Я бажаю, щоб ви були успішними, бажаю вам легкого шляху. Ми вас безмежно любимо – це ми показуємо динамічним розвитком університету. Я сподіваюся, ви будете горді тим, що є випускниками Луцького національного технічного університету. Це підсумок того, над чим ви працювали. Сьогодні – день старту», – акцентувала Ірина Вахович.
Не залишилися випускники і без порад та мотивації від відомих волинян: будівельника Ігоря Чорнухи, айтішника Віктора Левандовського, генерального директора SKF Богдана Волчка та нардепа Вячеслава Рубльова.
Після вітальних слів ексстуденти, а нині вже магістри, отримали дипломи. Втім Ірина Вахович відзначила, що це не остання зустріч з випускниками, запросивши їх на навчання в аспірантуру.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 23 Січня 2023 00:48
Цього хитрозробленого віктора церпіша не було?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus