USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сьогодні керівник Укрзалізниці дасть концерт у Познані

7 Травня 2016 09:44
Рок-гурт Chemia, у якому виступає новий керівник "Укрзалізниці" Войцех Бальчун, у суботу, 7 травня, зіграє на FZ World Tour Showcase – фіналі відбірного конкурсу на музичні фестивалі, що відбудуться цього літа в Сербії, Чорногорії, Чехії та Німеччині.

Виступ Chemia відбудеться у культурному центрі ZAMEK у польському місті Познань, - інформує українська служба BBC.

"Час закінчувати короткий травневий відпочинок. З’явилося кілька нових ідей. Акумулятори заряджені для нових музичних і немузичних викликів. Вирушаю в дорогу, бо завтра зустрічаємося в Познані", - написав на своїй сторінці в Facebook Войцех Бальчун, який зараз перебуває у США.

Крім Chemia претендуватимуть на перемогу у відборі ще дев’ять польських рок-гуртів.

Кожен з них відіграє двадцятихвилинну програму. У рамках заходу пройдуть і дві дискусійні панелі: "Як результативно просувати польську музику у світі" та "Куди рухається музичний ринок у Польщі".

Початок виступу Chemia заплановано на 17:30 за місцевим часом. Результати конкурсу оголосять увечері в суботу.

Про те, що польський менеджер та рок-музикант Войцех Бальчун виграв конкурс на посаду керівника "Укрзалізниці", стало відомо в середині квітня.

Напередодні міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що пан Бальчун має намір приступити до виконання обов'язків гендиректора ПАТ "Укрзалізниця" з 15 травня.

"Він не був впевнений, що виграє цей конкурс. У нього там якісь свої плани. Він попросив час до 15 травня, можливо, він приїде трохи раніше", - сказав він.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЩО ЧЕКАЄ ПОЛЬСЬКОГО РОКЕРА НА ЧОЛІ «УКРЗАЛІЗНИЦІ»

У одному зі своїх інтерв’ю пан Бальчун виключив, що його гурт виступатиме в Україні, поки він обіймає посаду керівника "Укрзалізниці".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Перехожий Показати IP 7 Травня 2016 12:33
Невже наша влада **бнулась остаточно? Чи це такий новий мейнстрім в стилі "керувати може кожен"? Давайте тоді призначимо іспанського таксіста міністром фінансів, а сербського далекобійника головою "Укрнафта"! Чого ж тут вже? Мочити так мочити... пздць просто.
віктор до Перехожий Показати IP 7 Травня 2016 21:00
на укрнафту вже призначили ....британця.... :-))))
віктор до Перехожий Показати IP 7 Травня 2016 21:02
а перед ним був бельгієць....
123 Показати IP 7 Травня 2016 15:10
А у него свои планы. Возможно приедет раньше. возможно позже.А может вообще не приедет. Ему по **р.
Це ППЦ! Показати IP 7 Травня 2016 15:33
Уявляєте, як рвонула в своєму розвику Укрзалізниця (українська.залізниця), що її лабух-керівник забацає музон на якомусь фестивалі. То він лабає в Польщі, то рве струни в Гамериці, то в Сербії, Чорногорії, Чехії та Німеччині! Опупєнний результат для стратегічної галузі нашої держави! Абсурд триває...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus