USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сьогодні Луцьк зустрічає звільнених з полону вояків

18 Листопада 2014 17:10
У ніч з 18 на 19 листопада через Луцьк будуть перевозити звільнених з полону бійців української армії. Про це повідомили у прес-службі Самооборони Майдану Волині.

Нагадаємо, вчора з полону визволили 17 українських військовослужбовців, з них троє – бійці 51 бригади Бузикевич Олександр, (29 років) Нововолинськ, Криницький Ігор (22 роки) село Новосілки, Турійський район, Криса Василь (23 роки) село Красностав, Володимир-Волинський район.

Хлопців до дому везе самооборонівець, координатор відділу пошуку полонених Волинського обласного координаційного центру допомоги учасника АТО Руслан Галяс.

Так, з Героями буде можливість поспілкуватися у продовж 15-20 хвилин під час їхнього перебування у Луцьку по дорозі до дому на Театральному майдані міста.

Точний час прибуття бійців наразі невідомий: вони перебувають у дорозі. Проте зустріч з ними точно відбудеться.

Усі деталі щодо зустрічі знає заступник координатора Самооборони Волині Сергій Рижков - 0506617373.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus