USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Сьогодні останній день, коли тролейбуси курсують безплатно», – мер Луцька

14 Березня 2022 09:50
У ранковому зверненні 14 березня Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що ніч у громаді минула без обстрілів, однак була дуже тривала повітряна тривога – фактично п’ять годин.

«Всі установи, які забезпечують життєдіяльність міста, працюють у штатному режимі, транспорт – у режимі вихідного дня. Сьогодні останній день, коли тролейбуси курсують безплатно, тому що нам потрібно платити людям зарплати, оплачувати електроенергію та забезпечувати оплату інших витрат», – повідомив міський голова.

Він подякував бізнесменам, підприємцям, ринкам, які відновлюють роботу в Луцьку, та у разі, якщо потрібні консультації або будь-яка інша підтримка, закликав звертатися до нього в особисті повідомлення або на гарячу лінію 15-80.
Також Ігор Поліщук нагадав про навчання, як діяти в умовах воєнного стану, та про роботу пункту збору допомоги і центру для біженців.

«Вже кілька тисяч лучан пройшли ці навчання, немає жодного негативного відгуку. Вони тривають три-чотири години, але це того вартує, ці знання допоможуть зберегти ваші життя та здоров’я, – поінформував міський голова. – Діє пункт збору допомоги у драмтеатрі із філіями в різних мікрорайонах міста, які розташовані на базі наших закладів «Спорт для всіх». Також діє центр допомоги для біженців у приміщенні Палацу урочистих подій, там же і психологічний штаб, де ви можете отримати допомогу та консультацію кваліфікованого психолога. Телефон – 0800 40 03 32».

Насамкінець він закликав не порушувати комендантської години, адже щоночі працівники поліції затримують порушників і притягують їх до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus