USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Сьогодні поліція допитає мера Черкас через пом’якшення карантину в місті

4 Травня 2020 10:30
У понеділок, 4 травня, відбудеться допит мера Черкас Анатолія Бондаренка. Повістку йому прислали після того, як місцева міськрада пом’якшила карантин в місті, дозволивши працювати непродовольчим магазинам і літнім терасам кафе.

Документ міський голова оприлюднив у Facebook.

На допит Бондаренка викликали в якості свідка. Початок слідчих дій заплановано на 12.00.

Нагадаємо, 30 квітня виконком міськради Черкас ухвалив рішення фактично скасувати карантин, введений через епідемію коронавірусу, значно пом’якшивши обмежувальні заходи.

Таке рішення засудили в Міністерстві охорони здоров’я, а в поліції відкрили кримінальну справу за статтею 325 Кримінального кодексу України – «Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням».

Президент України Володимир Зеленський пригрозив меру міста проблемами через скасування карантину і передав йому «полум’яний привіт» від себе, СБУ і МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus