USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сьогодні - прямий ефір з Олександром Товстенюком*

22 Жовтня 2015 07:00
Луцьк - місто, яке має всі можливості стати перлиною прикордоння, місцем, яке стане популярним маршрутом на туристичних мапах. Як відкрити величезний потенціал обласного центру - про це та інше у прямому ефірі на телеканалі "Нова Волинь" розкаже кандидат на посаду мера Луцька Олександр Товстенюк від партії УКРОП. Дивіться програму сьогодні, 22 жовтня, о 19:45.

Олександр Товстенюк поділиться своїм баченням першочергових кроків, які потрібно зробити для розвитку Луцька. На його думку, Луцьку потрібна нова команда, нові підходи до управління містом, нова програма дій, яка працюватиме, як чіткий механізм і не потребуватиме стороннього втручання. Зі слів, Олександра Товстенюка, Луцьк має шанс стати іншим - кращим!

До слова, сумнівів у тому, що за короткий термін може щось змінитися засновник Фонду «Новий Луцьк», перший номер у списках кандидатів у депутати до обласної та Луцької міської рад від УКРОПу Ігор Палиця не має. Про це він заявив під час прямого ефіру на каналі "Нова Волинь", відповідаючи разом із Олександром Товстенюком на запитання лучан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке майбутнє може мати Луцьк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мрійка Показати IP 22 Жовтня 2015 15:34
ШО ОПЯТЬ?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus