USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сьогодні «Старий Луцьк» зіграє перший матч спарки з БК «Львівська Політехніка»

7 Грудня 2019 11:52
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» на вихідних зіграє два матчі з баскетбольним клубом «Львівська Політехніка».

Матчі відбудуться в ОДЮСШ 7 та 8 грудня о 20.00 та 18.00 відповідно.

Так, минулих вихідних лучани зіграли два матчі Волинського баскетбольного дербі проти сусідів з Рівного: в обох матчах «Старий Луцьк» поступився БК «Рівне»: якщо в першому матчі «Старий Луцьк» поступився фактично без шансів, то в другому підопічні Володимира Журжія програли лише одне очко.

Відтак, луцькі баскетболісти будь-що прагнуть показати позитивний результат та порадувати своїх вболівальників хорошою грою.

Цікавим фактом є те, що за лучан виступають колишні гравці львівської команди Денис Тютюнник та Андрій Співак, тож для них цей матч буде дуже принциповий.

Тож, баскетболісти та керівництво «Старого Луцька» запрошують вболівальників на гру, аби підтримати команду у непростий період.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus