USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Сьогодні Тиводар, завтра – ти», – донька Олександра Тиводара

13 Серпня 2017 19:58
Не втрачати людяності, робити власні висновки та вимагати справедливості закликала донька голови постійної поліцейської комісії Волині, укропівця, керівника громадського формування «Варта порядку», члена виконкому Луцької міськради Олександра Тиводара.

Емоційний пост Олександра опублікувала у соцмережі Фейсбук.

Подаємо її допис нижче:

«Шановні лучани, волиняни!

Знаєте, наша держава багато чим дивує нас, і то щодня. Нові тарифи, нові "реформи", "нові закони", нові арешти...І хоча Україна ніколи не відзначалась, як не корумпована та правова держава, Луцьк завжди виділявся з-поміж інших міст. Луцьк - це місто, в яке завжди хотілося повертатись. Тут завжди було тихо і затишно, спокійно як за себе так і за своїх близьких.

Навіть тоді коли в країні був безлад, коли люди боялись вийти на вулицю, коли панували мародерства і побиття, у Луцьку всі ходили не озираючись.

Бо Луцьк був захищенним, вас охороняли люди: воїни-афганці та члени інших патріотично налаштованих організацій, які об'єднались у ГФ "Варта порядку" задля забезпечення вашої ж безпеки. Та зараз ви чомусь цього не пам'ятаєте і називаєте їх бандитами, обзиваєте дебілами ,"качьками" і "тітушками". Хоча саме ці "дебіли" ,"качькі"і "тітушки" стояли і вдень, і вночі, повернувшись до небезпеки своїми грудьми. Незважаючи ні на що, ви могли спати спокійно, не боючись ані за дітей, ані за батьків чи рідних.

Як вам не соромно? Ховаєтесь за екранами і поливаєте брудом тих, хто був з вами попри все. А вдячність висловлюєте тим, хто при першій же можливості втік або заховав голову у пісок, рятуючи власні статки і свою "п'яту точку".

Де були ці ваші "герої", коли місту загрожувала небезпека? Все просто - зникли і перечекали, як кажуть, на морі погоди. А коли вийшло сонечко, вони немов Атланти, розправили плечі, купаючись у ваших оваціях.

Сьогодні, прокидаючись, на серці моторошно, і не через страх за життя, ні. Просто страшно жити в місті, де люди за мужність та добро відплачують брудом і ненавистю.

Багато хто зневажає зомбованих росіян за відсутність у них власної думки, проте, я перепрошую, а чим відрізняєтеся ви? Якщо людину яку донедавна, ви самі ж обирали для захисту інтересів громади на певні посади і поважали, яка чесно виконувала покладені на неї обов'язки, сьогодні знеславлюєте і просто плюєте в спину. І це стосується не лише мого тата, але й тих небайдужих до долі міста й країни, хто має свою громадянську позицію і твердо її відстоює.

А якщо завтра почнуть зводити наклепи на когось з ваших рідних? Ви теж підете на нього/неї з вилами? Чи будете робити власні висновки і вимагати справедливості?

Нажаль,так склалося для нашого міста, що політичні бійки за владу стали важливішими за мораль та просту людяність. А людська доля стала розмінною монетою у цій "Грі Престолів" (популярний телесеріал - ред.). Ніхто не застрахований, можливо завтра на пласі буде уже новий "Старк" (один з персонажів телесеріалу, за його переконання Неда Старка стратили - ред.). Влаштовуючи сьогодні танці на кістках одних, не можна бути впевненим, що завтра не знайдеться охочих станцювати гопака на ваших.

#сьогодніТиводарзавтраТи

Люди, не втрачайте людяності, залишайтеся Людьми.

З повагою Олександра Тиводар».

Олександра Тиводара затримали 8 серпня на підставі фальшивого кримінального провадження, що відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області. 9 серпня Олександра Тиводара з гіпертонічним кризом із слідчого ізолятора доправили в лікарню. До зали суду Тиводара несли на ношах під оплески його побратимів-афганців, які вважають його затримання політичною розправою. Під час слухання справи біля нього постійно знаходилися медики, які зафіксували у нього підвищення артеріального тиску до позначки 200 на 120, неодноразово робили ін’єкції медикаментів.

Беручи до уваги те, що Тиводар не переховувався від суду, має виключно позитивні характеристики, зважаючи на його стан здоров'я, суддя вирішив відмовити у клопотанні прокурора. Як запобіжний захід суд визначив не утримання під вартою, а особисте зобов'язання. Його звільнили з-під варти у залі суду. Таке рішення в залі зустріли оплесками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 13 Серпня 2017 20:15
сьогоднішня бандовлада успішно продовжує розпочате папєрєдніками будівництво поліцейської диктатури. а вчорашні горе-патрійоти або куплені, або залякані. нескореним просто шиють кримінальні справи . ГАНЬБА !!!!!!!!! БАНДУ ГЕТЬ !!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 13 Серпня 2017 20:52
Умнічка!!! А тим шакалам все вернеться в сто раз більше! Закон бумеранга ще ніхто не відміняв!
Лучанка Показати IP 14 Серпня 2017 08:55
Зворушливе звернення люблячої доньки...
Відвідувач Показати IP 17 Серпня 2017 21:01
Мені завжди здавалось, що на Волині живуть більш думаючі люди ніж в багатох інших регіонах нашої країни. І сподіваюсь, що ця боротьба олігархів за ласий шмат не перетворить волинян на стаю. Луцьк найспокійніше місто в Україні і дуже дивно читати про армію, яка тут є. Коли я слухаю Лапіна та інших я не можу зрозуміти чи про наше місто вони розповідають.Справедливість не досягається так. Я не можу знати чи є звинувачення Тиводара справеливими, але те що ця справа лише частина методичних дій по розпалюванню ворожнечі в місті говорить не на користь силових структур, які нагадують лише інструмент.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus