USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сьогодні «Волинь» зіграє домашній матч із «Кременем»

22 Жовтня 2021 11:06
Перший домашній поєдинок у цьому турі «Волинь» проведе із «Кременем». Матч відбудеться 22 жовтня на стадіоні «Авангард» о 17.30.

Про це інформує клубна пресслужба лучан.

Команда Ігоря Столовицького, як і «Волинь» – одна із наймолодших у Першій лізі. Влітку цей колектив знову пережив суттєві кадрові зміни. При цьому, на початку осені «Кремінь» різко пішов уверх в таблиці, вигравши три гри поспіль у чемпіонаті. Щоправда, після того у шести турах «біло-блакитні» набрали лише одне очко. До того ж, на матч проти нашої команди точно не зможе допомогти півзахисник Орест Панчишин, який нещодавно переніс операцію на нозі. Але останні результати «Кременя» будуть гнати команду тільки уперед – у Луцьку ці хлопці боротимуться за позитивний результат.

«Хрестоносці» в останньому матчі випустили з рук перемогу над «Гірником-Спортом»: щоправда, в останні хвилини підопічні Альберта Шахова могли й поступитися ще одному супернику із Полтавщини. Проте команда намагається якнайшвидше повернутися до ігрового ритму після нещодавніх пропущених ігор через епідемії у опонентів. Приємно для тренерського штабу, що у цьому матчі нарешті не буде дискваліфікованих футболістів – до складу повернеться основний правий захисник Олександр Чернов, хоча при цьому «Волинь» поки так і не може розраховувати на травмованого Олександра Мартинюка. В будь-якому разі, перед рідними трибунами «червоно-білі» намагатимуться повернутися на шлях перемог.

Зауважимо, квитки на матч уже можна придбати тільки онлайн за посиланням. Вхід на територію стадіону відбуватиметься виключно через центральні ворота з боку проспекту Василя Мойсея.

VERSUS

Загальна статистика матчів між командами, яка тягнеться ще з радянських часів – абсолютно рівна. Більше того, рівна вона і в чемпіонаті України, а «Волинь» та «Кремінь» дуже переконливо історично грають одне проти одного саме в домашніх поєдинках. Хоча минулого сезону команди якраз порушили тенденцію – у першому турі попереднього чемпіонату «хрестоносці» поступилися «біло-блакитним» в Луцьку (2:3), однак відігралися у гостьовому поєдинку, яким завершували календарний рік (2:1).

Цікаво, що в «Кремені» цього сезону виступає голкіпер Даніїл Єрмолов, який свого часу провів сезон в юнацькій команди «Волині». А тренував його у тому сезоні нинішній головний тренер нашої основної команди Альберт Шахов.

Статистика «Волині» проти «Кременя»: 30 матчів, 12 перемог, 6 нічиїх, 12 поразок, різниця 41:40

Вдома: 15 матчів, 10 перемог, 3 нічиї, 2 поразки, різниця 29:12

В гостях: 15 матчів, 2 перемоги, 3 нічиї, 10 поразок, різниця 12:28

В чемпіонатах України: 18 матчів, 8 перемог, 2 нічиї, 8 поразок, різниця 28:23

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Кремінь» (Кременчук)

Рік заснування: 1959

Кольори клубу: біло-блакитні

Офіційний сайт клубу:https://fckremen.com.ua/

Головний тренер: Ігор Столовицький.

Місце у таблиці Першої ліги: 13 (14 матчів, 4 перемоги, 1 нічия, 9 поразок, різниця 12:26, 13 очок).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus