USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сьогодні Юлія Тимошенко буде на Волині

12 Червня 2009 12:24
Прем\'єр-міністр України Юлія Тимошенко терміново вилітає в зону стихійного лиха на Волинь. Про це інформують «Волинські Новини».  
 
Як пише сайт уряду,Кабінет Міністрів України створив оперативний штаб з ліквідації наслідків негоди у Волинській області, який очолила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. У п’ятницю, 12 червня, Глава Уряду терміново вилітає в зону стихійного лиха.  
 
Орієнтовно на 19:00 заплановане позачергове засідання Кабінету Міністрів України з питань ліквідації наслідків буревію.
 
По телефону в управлінні по зв\'язках зі ЗМІ Секретаріату Кабміну по телефону підтвердили, що Юлія Тимошенко прибуде на Волинь. Однак зазначили, що не володіють інформацією щодо часу прибуття Прем\'єр-Міністра у район стихійного лиха.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергей Показати IP 12 Червня 2009 12:51
Немає їй більше чим занятись
я Показати IP 12 Червня 2009 12:54
гроші привезе??? бо те, що вона приїде і подивиться - біді не зарадить
Сергей Показати IP 12 Червня 2009 13:17
За гроші, витрачені на переліт, можна відремонтувати декілька будинків. Почалась виборча компанія за президентське крісло, заробляє бали, показушна турбота про людей. Виділіть гроші,(не так як на добудову чотирьох шкіл на Волині, яких досі не видно) наше керівництво знайде, як їх використати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus