USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сьогодні волиняни мають можливість поспілкуватися з директором ОЦЗ в Інтернеті

28 Серпня 2009 11:53


Сьогодні, 28 серпня, відбудеться Інтернет-конференція директора обласного центру зайнятості Раїси Кучмук на тему: «Зайнятість дітей та молоді». Про це «Волинським Новинам» розповіли в ОЦЗ.
 
Волиняни мають можливість поспілкуватися з директором центру зайнятості в Інтернет-просторі. Усі зацікавлені особи можуть надсилати свої запитання щодо зайнятості дітей та молоді на електронну адресу ОЦЗ: [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Серпня 2009 13:18
ех, якби Кучмук відповіла, хто отримує гроші при переведенні підприємців на електронну звітність! ОЦЗ безкоштовно видає цифровий підпис, але практично заставляє платити гроші на оцю контрору: http://www.iforma.com.ua/web/guest 800 грн в рік із фірми помножимо на мільйони укр. підприємств отримаємо мільярди. Хто їх власник? власники тут: фірма, що створена під мародерство в сфері підприємництва http://www.bms-soft.com.ua/ Накази всі надходять з Міністерства, а інфспектори ОЦЗ іноді на колінах благають платити гроші на І-форму, бо їх не пускають у відпустку та позбавляють премій через невиконання плану... для ВН тема для жур. розслідування
Harddriver Показати IP 28 Серпня 2009 17:17
Це називається "інтернет-конференція"? :D www.employ.lutsk.ua взагалі скидає на сайт Телекому з рекламою. Помойму це з репертуару "довгоносиків" - Дзвоніть нам по тіліфону пряно в тілівізор.
Анонім Показати IP 28 Серпня 2009 18:27
Сьогодні почув жахливий випадок. Моя сестра підліток і ось вона отримала по мобілці "прикол". Відео, на якому чиєсь мале дитя років так 3-4 вибачте, лиже хлопчачі труси. потім пацанва дає тому хлопчику три гривні. Так сьогодні заробляють наші меншенькі. а що ж старшенькі? Вони скинули цей "прико" з словами "Хочешь еще? тогда перешли на этот номер телефона 5 грн.пополнение". Ну як? І куди скажіть звертатися? І що робити тим матерям, які відпускають малечу гуляти на вулицю біля хати, в пісочницю і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus