USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Солдат на Волині готуватимуть до виборів?

2 Червня 2009 17:10
У Волинській облдержадміністрації відбулася нарада з керівниками військових гарнізонів Міністерства оборони України, розташованими на Волині. Це зумовлено необхідністю розглянути питання підготовки та проведення первинного уточнення персональних даних Державного реєстру виборців, –  проінформував начальник вiддiлу адмiнiстрування Державного реєстру виборцiв апарату Волинської обласної державної адмiнiстрацiї Віктор Стасюк. Про це 2 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пана Стасюка, уточнити списки виборців, а саме оновити дані, розміщені у відповідній інформаційній базі слід з до 15 червня. Гарнізони області мають надати відповідну інформацію у письмовому та електронному вигляді. Зокрема, слід оновити дані з 2006-го по 31 травня 2009-го року про військовослужбовців строкової служби. Віктор Стасюк ознайомив присутніх з проектом відповідного розпорядження першого заступника голови ОДА.
Заступник начальника управління у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС України у Волинській області Михайло Повзун зазначив, що у його підлеглих налагоджена співпраця з відділами ведення Державного реєстру виборців. Проте проблемою є брак комп’ютерної техніки – деінде працюють на комп’ютерах першого покоління.
Військові зазначили, що у них теж є співпраця з відділами ведення Держреєстру виборців, проте проблемою є отримання інформації щодо військовослужбовців-строковиків за попередні роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus