USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Соціальній мережі Facebook виповнилося п’ять років

6 Лютого 2009 17:12
Засновник сайту Facebook Марк Цукерберг привітав всіх користувачів з п’ятиріччям проекту. Про це 6 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Facebook з’явився на світ як засіб спілкування студентів Гарвардського університету; зараз ним користуються понад 150 мільйонів чоловік. У соціальній мережі MySpace – 130 мільйонів користувачів.
Як інформує Корреспондент, у середньому користувач Facebook проводить на сайті більше двох годин в день, а користувач MySpace – півтори години.
Facebook критикують у зв’язку з його правилами, що стосуються деталей особистого життя користувачів, а також реклами. Однак, як пише Марк Цукерберг у своєму блозі, Facebook дав можливість мільйонам людей розповісти про себе.
Цукерберг вважає, що обмін особистою інформацією робить світ більш відкритим і надає можливість кожному висловити свої ідеї і боротися за їх здійснення. Марк Цукерберг розробив проект Facebook, коли вивчав кібернетику в Гарварді. Він заснував свою компанію і пізніше перевів її в місто Пало-Альто в Каліфорнії.
Минулого року журнал Time включив 24-річного Цукерберг в число найбільш впливових людей світу. Зазначимо, популярні в рунеті соціальні мережі Вконтакте та Одноклассники діють вже більше трьох років, їх запустили відповідно 1 жовтня і 4 березня 2006 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus