USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Спад промислового виробництва в Луцьку – не більше 8%

31 Грудня 2008 16:03
У 2008 році спад промислового виробництва, пов’язаний із економічною кризою, не перевищуватиме 8%. Про це під час прес-конференції розповів міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами міського голови, влада буде підтримувати найбільші промислові підприємства Луцька. Це, насамперед, стосується Луцького автозаводу (корпорація «Богдан») та Луцького підшипникового заводу (корпорація SKF).
Окрім того, мерія обіцяє надавати допомогу і комунальним підприємствам, адже це робочі місця і надходження до міського бюджету.
«Якщо спад промислового виробництва в Україні триватиме і надалі, то ми докладемо зусиль, аби в Луцьку він був якомога менший», – зазначив пан Шиба.
Довідково:
За даними Держкомстату, Волинь – лідер за темпами зниження обсягів промислової продукції  в Україні. Власне, темпи зростання обсягів помислового виробництва на Волині у листопаді 2008 року на 51,1% нижчі, аніж у листопаді 2007-го.
Також значний спад спостерігається в індустріальних регіонах південно-східної України – Дніпропетровщині (48,1%), Донеччині (39%), Запоріжжі (38,3%) та Луганщині (34,4%). 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus