USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спалах сальмонельозу в луцькому дитсадку в МОЗ назвали «класичним»

5 Грудня 2008 13:13
Спалах захворюваності на сальмонельоз, що виник у дошкільному закладі № 16 Луцька, на думку фахівців СЕС, можна вважати «класичним», коли захворювання виникло внаслідок вживання мікробіологічно забрудненого продукту харчування (м\'ясна котлета), а джерелом інфекції була працівниця харчоблоку цього закладу. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією МОЗ України, дитсадок № 16 протягом 2008 року перевірявся чотири рази. Перевірки здійснювали фахівці відділення гігієни дітей та підлітків Луцької міськрайонної санепідстанції.
При цьому в черні після двох перевірок, під час яких давались пропозиції щодо проведення ремонту харчоблоку та нефахового кадрового забезпечення, садочок був закритий. Начебто – у зв\'язку з незадовільним санітарно-технічним станом та невиконанням приписів санепідслужби.
Прес-служба МОЗ запевняє, що проінформувала про це управління освіти Луцького міськвиконкому. Після усунення недоліків та проведення ремонту діяльність закладу відновлено 8 вересня. Після відновлення роботи було здійснено ще дві перевірки. І все ж через три місяці спалах виник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus