USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали банду, через яку під Києвом загинули поліцейські. Фото

4 Грудня 2016 21:21
У затриманих в Києві членів організованого злочинного угруповання, проти яких у Княжичах Київської області проводилася спецоперація, що завершилася загибеллю 5 поліцейських, вилучили зброю, боєприпаси та спеціальне обладнання, - повідомляє УНІАН.

Як повідомили в департаменті комунікації МВС України, оперативники спіймали банду в Деснянському районі на в'їзді до Києва, коли зловмисники приїхали з села Княжичі Броварського району мікроавтобусом Mercedes Vito до двох заздалегідь підготовленим автомобілів Toyota Land Cruiser 200 чорного кольору.

«У транспортних засобах затриманих виявили арсенал зброї (в тому числі два пістолети «Глок», пістолет Макарова з глушником), боєприпаси, у тому числі гранати, спеціальне тактичне обладнання (рації, пристрої для придушення радіосигналів) та інші речові докази, які вказують на протиправну діяльність», - йдеться в повідомленні МВС.

Троє із затриманих – жителі Києва та області, ще один – зі Львівщини. Правоохоронці проводять слідчі дії, в тому числі обшуки за адресами їх проживання.
Кримінальні провадження розслідуються за статтею 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про додаткову правову кваліфікацію їх дій.

«Зловмисники обґрунтовано підозрюються у скоєнні низки розбійних нападів на квартири та офіси киян і жителів області», - зазначають у МВС.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, минулої ночі в с. Княжичі Броварського району Київської області в результаті перестрілки між співробітниками Державної служби охорони і поліцією вбито п'ятеро правоохоронців. Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД очікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників. Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці – сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників ДСО, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, який входив до групи захоплення. У той же час грабіжники, почувши стрілянину, відмовилися від своїх планів і зникли з місця події. Згодом стало відомо про шостого загиблого поліцейського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Володимир Путиленко Показати IP 5 Грудня 2016 00:04
Тут не розберуться ні Шерлок Холмс, ні Пуаро, ні місіс Марпл. Тут необхідні Мюллер з Берією під керівництвом Адольфа Віссаріоновича Піночета.
Анонім Показати IP 5 Грудня 2016 00:36
Да такі да,ми лохі і уха в нас широкі,лапшу можна вішати тоннами.с таким арсеналом перевот можно зробити,а не хатинку в селі підняти
Сеня Показати IP 5 Грудня 2016 07:12
Слава Богу без лишних жертв. А Крузаки новые, видно бомбили уже давно.
Анонім Показати IP 5 Грудня 2016 08:46
серйозні хлопці
Україна-руїна Показати IP 5 Грудня 2016 09:16
Таких бандюган до кінця днів життя в підвалах з потрійними гратами тримати... і важку роботу дати! Скільки невинних лбдей сидить по тюрмах, а скільки криміналу гуляє на волі серед нормального населення УКРАЇНИ- неньки...?
ЕНДРЮ Показати IP 5 Грудня 2016 09:35
Схоже на постановочне відео.Для помягшення реакції суспільства на резонанс про перестрілку поліцейськиї.
123 Показати IP 5 Грудня 2016 10:19
дивно, як знайдених при обшуку танків ще не показали.
Авакян Показати IP 5 Грудня 2016 11:09
Поміняйте назву статті. Поліцейські загинули не через банду, а через неузгодженість в своїх діях - простіше через бардак, в якому, звичайно, ніхто не винен крім розташування зірок та місяця на небі, магнітних бур і т п. Шкода хлопців, шкода їх сімей, земля їм пухом. Поки доярки будуть керувати медициною то так і буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus