USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійців спецпідрозділу «Світязь» провели на схід

12 Жовтня 2015 13:40
"Війна закінчиться. За нами - перемога", - з такими словами від’їздили правоохоронці роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» з Волині у зону проведення АТО. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Міцно обіймаючи, щирими та добрими словами рідні та друзі зичили бійцям успішного виконання завдань та швидкого повернення додому живими й неушкодженими.

- Дякую Богу, що в нас є такі хлопці, які добровільно виявили бажання вступити до лав роти, знаючи, що держава покличе вас на схід захищати країну і близьких, – такі слова адресував заступник начальника Управління Полковник міліції Анатолій Шумик, потиснувши руку кожному з них.

Зі слів правоохоронців, перед поїздкою не має жодної краплі сумнівів чи страху, адже готові до виконання усіх завдань керівництва АТО.

Після благословення священнослужителя добровольці вирушили у відрядження до східних кордонів держави.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus