USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Спецтехніки на всі двори і тротуари Луцька не вистачає

9 Лютого 2017 11:07
У міській раді запевняють, що негода не застала зненацька комунальні та інженерні служби, а ситуація з розчищенням доріг у місті задовільна. Натомість спецтехніки на розчищення всіх дворів та тротуарів не вистачає.

Про це стало відомо під час телепередачі «Відкрите місто» на каналі «Нова Волинь» за участю першого заступника міського голови Тараса Яковлева 9 лютого.

Так, він повідомив, що аварійні та інженерні служби були готові до штормового попередження, щоб у місті не було колапсу. Щодо розчищення доріг, то, каже він, ситуацію мали покращити вже цієї ночі.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ ТРОТУАРИ ЗАСИПАВ СНІГ, А РОБОТУ КОМУНАЛЬНИКІВ ОЦІНЮЮТЬ НА 4-

«При таких снігопадах оперативно не можна все вирішити, бо якщо сніг падає більше 12 годин, то і прибрати якісно не можна, і посипати. Тож ми попереджали, що будуть незручності. 9 одиниць транспорту всю ніч працювали, залучили ще 7 машин додатково від підприємств, які нам допомагають в таких ситуаціях. І знову техніка працюватиме всю ніч. Фактично, в місті стан з дорогами задовільний, є певні незручності, але всю ніч працюватимемо, по тому відсиплемо піском і сіллю», - пояснив він.
Натомість, з його слів, ситуація з дворами і тротуарами трохи складніша, бо спецтехніки не вистачає.

«Вона є і працює, але одразу все розчистити практично неможливо», - пояснив він.

ЧИТАТИ ЩЕ: У МЕРІЇ ВИЗНАЛИ: СИТУАЦІЯ З РОЗЧИЩЕННЯМ ЛУЦЬКИХ ТРОТУАРІВ – НЕЗАДОВІЛЬНА

Посадовець переконував, що всі зупинки, виходи з під’їздів - уже розчистили, а ось виїзди з дворів, за станом на минулий вечір, - ще ні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ната Показати IP 9 Лютого 2017 13:05
головне гпз почистити, а другі райони, навіть цетрові, обласна лікарня, вокзал, цум вчора було по коліна снігу. ні йти ні їхати)))0
ната до ната Показати IP 9 Лютого 2017 13:43
д-ра ти візми лопату вийди на вулицю та відкидай трохи снігу
Анонім до ната Показати IP 9 Лютого 2017 21:19
До речі, ДПЗ не чищене!
Andrij до ната Показати IP 11 Лютого 2017 17:15
Lapatu v ryki i vpered )))))
Ко ко Показати IP 9 Лютого 2017 14:54
Почистіть біля 1-ї школи. Центр міста не проїхати не пройти. Діти падають. Це ж у вас під носом. Ужос....
Анонім Показати IP 9 Лютого 2017 15:10
Всі ми вміємо критикувати..... А коли просять водіїв без нагальної потреби не виїжджати, не залишати машини на узбіччях проїзджих частин, без нагальної потреби мешканцям не виходити з дому..... Не слухаємо, не хочемо хоча б таким чином спростити роботи комунальників!!!!!! P.S. Вчора о 18 годині їхав додому маршруткою, то автомобілів на дорогах міста стільки, що у гарну літню днинус непобачиш такої кількості.........
Лом Показати IP 9 Лютого 2017 16:37
От хто звітвав про готовність до зими хай бере лопату і горне. Або в відставку. Доречі а гроші та на прибирання зписуються від душі.
халавщик Показати IP 10 Лютого 2017 10:38
най бубуля з жека чистить двір !!!!!!!!!! а здорове мужило з вікна виглядае і дивиться як вона працюе... кожному жителю квартири по лопаті.... най міська рада прийме рішення ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus