USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Співвласник ICU «забув», що консультував банк «Михайлівський»

2 Червня 2017 13:10
Співвласник компанії «Інвестиційний капітал Україна» (ICU) Макар Пасенюк в колонці на сайті Цензор пише, що його компанія «не виступала консультантом Віктора Поліщука» - власника банку «Михайлівський». Проте Пасенюк лукавить. В офіційній презентації «Михайлівський» публічно рекламував своє «успішне партнерство» з ICU як «інвестиційною та консалтингової» компанією, йдеться на сайті Олександра Дубінського.

Нагадаємо, Поліщук звинувачував Нацбанк в штучному доведенні банку до банкрутства з метою примусу до продажу його власникам "Платинум Банку".

Як зауважує Дубінський, НБУ - це Валерія Гонтарева. Гонтарева - партнер Пасенюка, який до цих пір виплачує їй частку за її акції в ICU. Тому зрозуміло, що Макарові не хочеться світитися в цій брудній історії. Тому він і заявляє - Поліщука він не консультував.
Але це брехня. Консультував. І напевно міг узгоджувати віджимання банку у Поліщука для фаворита Банкової того часу - бізнесмена Бориса Кауфмана.

В офіційній презентації «Михайлівський» публічно рекламував своє «успішне партнерство» з ICU як «інвестиційної та консалтингової» компанією.
Крім того, колишній глава правління банку «Михайлівський» Ігор Дорошенко стверджував, що «перебуває в пошуку банків для поглинання». За його словами, щодо придбання нових банківських активів акціонерів «Михайлівського» консультує компанія «Інвестиційний капітал Україна» (ICU)

«Може Макар Пасенюк просто «забув», що Михайлівський належав Поліщуку? Дивно інше, що цим людям з «колишньої» компанії Гонтаревої ICU ще хтось довіряє свої гроші. Вони ж завжди можуть все забути...», - міркує Дубінський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus