USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Спіймали нахабу, який обчистив корпункт урядової газети

22 Березня 2012 09:35
Правоохоронці затримали крадія, який обчистив оселю власного кореспондента газети «Урядовий кур'єр», відомого волинського фотографа Валерія Мельника. Зараз зловмисник перебуває у слідчому ізоляторі на Вінниччині.
Про це заявив начальник УМВС у Волинській області Богдан Щур під час прес-конференції 21 березня.
Нагадаємо, що 11 січня в Луцьку обікрали оселю власного кореспондента газети «Урядовий кур’єр» Валерія Мельника. Зловмисник забрав із квартири журналіста ноутбук та три фотокамери. Саме в оселі де-факто розташований корпункт урядового часопису.
Наразі ж у міліції заявляють, що злочин розкрили. «Справа розкрита, грабіжника піймано. Злочинець знаходиться у слідчому ізоляторі у Вінницькій област», - розповів начальник облуправління МВС Богдан Щур.
Проте, усі поцуплені речі правоохоронці не знайшли. Вдалося відшукати лише один фотоапарат. Інші крадій вже встиг продати на через Інтернет, а ноутбук – на Завокзальному ринку в Луцьку.
«Це вже не перший його злочин. На його рахунку – ще 12 обікрадених квартир», - розповів Богдан Щур.
Довідково:
Валерій Мельник – один із найвідоміших волинських фотографів. У 2010 році Національна спілка журналістів України визнала його переможцем конкурсу «Кращий фотожурналіст».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 22 Березня 2012 11:57
Навіть не знаю, чи радіти цій новині, чи співчувати Мельнику з приводу матеріальних втрат.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus