USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спокою ковельчан шкодять алкоголь, тютюн і гральні автомати

11 Жовтня 2008 10:26
9 жовтня відбулося засідання Громадської ради Ковеля за участю мера міста Сергія Кошарука. У рамках громадських слухань відбулося обговорення проекту рішення «Про впорядкування споживання алкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів на території міста Ковеля», – повідмляють «Волинські Новини».
 
Розгляд цього рішення включав у себе низку моментів, на яких увага присутніх загострювалась найбільше, а саме залучення правоохоронних органів до виконання рішення, створення спеціалізованих місць по місту, де б дозволялося курити та вживати алкогольні напої, відновлення роботи медичного витверезника, заборона торгівлі алкоголем у нічний час, створення муніципальної міліції.
 
Як поінформували у прес-службі Ковельського міського голови, також гостре обговорення виникло навколо питань поліпшення контролю над громадським спокоєм, закриття гральних автоматів, чистка каналізацій і благоустрій тротуару біля Брестського ринку.
 
На думку Ковельського міського голови Сергія Кошарука, невпорядкованість питань, пов’язаних зі споживанням алкогольних і тютюнових виробів в Україні, загрожує майбутньому українського суспільства. Результати громадських обговорень будуть враховані під час прийняття відповідних рішень міською владою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus