USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спортмайданчик в Луцьку перетворили на парковку

5 Лютого 2016 08:48
На вулиці Шухевича звели майданчик понад 30 років тому на честь 900 річчя міста Луцька. Втім, сьогодні про спортмайданчик мало що нагадує - тут зробили парковку і поставили контейнери для сміття. Комунальників просять навести лад.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 3-ої сесії Луцької міської ради 2-го лютого.

Вкрай стурбовано висловився з цього приводу депутат Микола Дендіберін. Аби змінити ситуацію та привести спортмайданчик в належний стан він озвучив депутатський запит до Луцького міського голови Миколи Романюка.

«З нагоди 900 річчя міста Луцька колись урочисто відкрили новий спортмайданчик. Втім, сьогодні там геть неурочисто. На місці, де дітки мали б займатися спортом зараз зробили парковку та поставили контейнери для сміття. Тому прошу, щоб спортмайданчик належно облаштували», - наголосив депутат.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ ЗА РОКИ ІСНУВАННЯ ЛУЦЬКИЙ ПАРК ЗМЕНШИВСЯ УДВІЧІ

Із такою ініціативою більшість погодилася, та віддали свої голоси за те, щоб Луцькрада відновила спортмайданчик.

Нагадаємо, ІА Волинські Новини повідомляло, чому парк 900-річчя Луцька перетворюється на «джунглі». Зокрема йшлося про те, парк в обласному центрі вже давно не є ідеальним місцем для проведення вільного часу із сімʼєю. Стежини заростають, кущі та дерева не обрізаються, сміття також вчасно не прибирається. А сам парк з кожним роком стає все більше нагадувати зарослий ліс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 5 Лютого 2016 09:34
Це при кривавих комуняках по вул. терориста Кузнєцова побудували спортивний майданчик для дітей. А у незалежній по вул. героя Шухевича перетворили майданчик на демократичну стихійну автостоянку із сміттезвалищем, до контейнерів якого можна підійти тільки в мороз.
Юлія Палій Показати IP 5 Лютого 2016 12:01
Оце так господарники. На що перетвориться Луцьк. Мер, що спить?
Тарас Чурило. Показати IP 5 Лютого 2016 12:22
Це не одине таке місце в Луцьку. Пакі проблеми потрібно негайно вирішувати і робіти місто більш привабливим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus