USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Вкладають бруківку, облаштовують майданчики та парковки: у Луцьку ремонтують кілька дворів

24 Травня 2023 13:20
У Луцьку на вулиці Писаревського, 4 і на проспекті Відродження, 28, 28а, 30 розпочали ремонтувати двори біля житлових будинків.

Про це розповів Суспільному майстер підрядної фірми Анатолій Олійник.

Біля прибудинкових територій вкладатимуть бруківку та створюватимуть клумби. Аби роботи проводилися з дотриманням термінів, сказав майстер, людей просять із 8:00 до 19:00 не паркувати у дворах транспорт.

«Демонтовуються старі бордюри, вкладається бруківка на проїжджу частину, на тротуари, ставимо поребрик. Люди ставляться з розумінням: попереджаємо, розвішуємо таблички: усі виїхали, і вже машин нема», – каже Анатолій Олійник.
Згідно з планом робіт, говорить майстер, у дворах трьох будинків на Відродження планують облаштувати парковки для автомобілів, дитячий майданчик, лавочки й вуличні вішаки для вибивання килимів.
«Аби лучани могли ставити біля будинків власні автомобілі, в одному з дворів зрізали декілька дерев та розширюватимуть дорогу», – зазначив майстер Дмитро Шафранюк.

Капітальний ремонт дворів триватиме впродовж трьох місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Поясніть Показати IP 24 Травня 2023 17:09
чому ремонтують двори яким по 20-30 років, а двори у центрі міста,що мають більш ніж півстолітній вік минають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus