USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спортсменку-олімпійку навідав її рідний Любомльський район

6 Серпня 2008 10:56
Керівництво Любомльського району врешті таки згадало про свою землячку – знану українську спортсменку Надію Боровську. Тому начальник відділу у справах сім’ї та молоді Любомльської райдержадміністрації Руслан Гіль став членом волинської делегації, що відвідала олімпійок краю перед поїздкою до Пекіна, – повідомляє 6 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Спортсменка із села Згорани була надзвичайно приємно вражена таким візитом. «Нарешті за десять років я побачила свого представника з району», – сказала Надія Боровська.
 
Руслан Гіль, у свою чергу, пообіцяв, що Любомльщина надалі приділятиме ходачці особливу увагу. Як зазначив начальник відділу у справах сім’ї та молоді, не кожен район може похвалитися, що виховав олімпійську спортсменку.
 
Під час зустрічі на олімпійській базі у Конча-Заспі Руслан Гіль передав від району Надії Боровській подарунок – золотий ланцюжок із хрестиком. Це, за його словами, «буде згадка на все життя».
 
Довідково:
 
Керівництво Любомльського району, де народилася та виросла спортсменка, яка представлятиме Волинь на Олімпійських іграх у Пекіні, повністю ігнорує її досягнення. Про таке ставлення знана ходачка Надія Боровська розповіла 31 липня в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
 За словами пані Боровської, за десять років її спортивної діяльності вона не отримала найменшої подяки та жодних привітань із боку керівництва Любомля. Влада цього району не відчувала гордості за свою землячку ані під час змагань за рідний край, ані тепер, коли вона їде на Олімпійські ігри до Пекіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася :-) Показати IP 6 Серпня 2008 20:17
Супер! Супер! Супер! Цикл про спортсменку-олімпійку варто продовжити. Вийде класний серіал, типу "Санта Барбара" чи "Дика Роза", або "Олімпійки також плачуть"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus