USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Спортивне сузір’я 2017»: у Луцьку підсумували здобутки за рік

28 Грудня 2017 16:31
Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відзначив тих, хто в 2017 році залучав волинян до масових видів спорту. Спільно з «Інваспортом» відзнаки вручали в СОК «AdrenalinCity» 27 грудня під час урочистого заходу «Спортивне сузір’я 2017».

Директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад каже, що цього року вдалося провести більше заходів ніж торік.

«Цього року у нас дуже потужно спрацювали спортивні центри в Луцьку, Ковелі та Володимирі-Волинському. Загалом ми провели 120 заходів, що на 20 більше ніж роком раніше. Звісно ми могли б і більше розвивати масовий спорт, однак у нас обмежене фінансування, яке нині на рівні 2013 року. Тому очікуємо наступного року кращого фінансування, адже маємо до реалізації ще багато задумів», - розповідає Володимир Новосад.
Серед тих, кого нагороджували була й редакція Інформаційного агентства Волинські Новини. Відзнаку вручили за внесок у розвиток спорту, адже цій галузі приділяється особлива увага репортерів.
У номінації за підсумками проведення «Обласних спортивно-масових заходів в зимовий період «Спортивна зима» у 2017 році» нагородили:

- серед дошкільних навчальних закладів: «Веселка», с. Жидичин Ківерцівського району;

- серед загальноосвітніх шкіл: «ЗОШ І-ІІ ст. с. Мельники – Мостище Камінь-Каширського району;

- серед місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх»: КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Зауважимо, що в рамках «Спортивної зими» за грудень 2017 року провели 125 заходів, до яких залучили близько 16 тисяч учасників.

У рамках фестивалю «Рух заради здоров’я» провели 41 захід, в якому взяли участь близько 98 тисяч учасників:

- у номінації на краще проведення ранкової гімнастики серед дошкільних навчальних закладів області нагороду отримав Нововолинський дошкільний навчальний заклад №4 «Берізка»;

- у номінації на краще проведення ранкової гімнастики до занять у загальноосвітніх навчальних закладах області відзначили Нововолинську гімназію.

У номінації Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» по облаштуванню спортивних майданчиків за місцем проживання та відпочинку нагороди отримали:

І місце – Ковельський район;

ІІ місце – Камінь-Каширський район;

ІІІ місце – Луцьк.

У номінації «На краще проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів в місцях відпочинку населення на Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо», «Школа плавання», «В парках і скверах» нагородили:

- Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх»;

- Володимир-Волинський МЦФЗН «Спорт для всіх»;

- табір «Світанок» с. Дачне;

- Нововолинський МЦФЗН «Спорт для всіх»;

- Камінь-Каширський МЦФЗН «Спорт для всіх».

У номінації на «Кращий фахівець з організації та проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів за місцем проживання та відпочинку населення відзначили вчительку ЗОШ І-ІІІ ступенів села Прилісне Маневицького району – Майю Черман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus