USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Спортивне сузір’я 2020»: у Луцьку відзначили найкращих та підсумували здобутки за рік

15 Грудня 2020 15:50
Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відзначив тих, хто в 2020-му році найактивніше залучав волинян до масових видів спорту.

Вручення нагород та відзнак провели у СОК «Adrenalin City» сьогодні, 15 грудня, під час урочистого заходу «Спортивне сузір’я 2020», що відбулося за сприяння Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

«Сьогодні ми зібралися великою спортивною родиною, щоб показати, що фізична культура та масовий спорт – це невід’ємна частина майбутнього здорової нації. Я дуже вдячний всім, хто знайшов можливість у такий непростий час карантинів та обмежень приїхати до Луцька і взяти участь у нашому святі. На мою думку, обличчя нашого регіону, нашого центру – це робота місцевих осередків, робота волонтерів тощо. Тому вперед, до нових звершень у новому 2021 році», – звернувся до присутніх директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Кулаков.
Водночас, начальник управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин, зазначив, що радий бачити усіх присутніх здоровими, а це, мабуть, головне у непростий 2020-й рік.

«Раніше ми могли лише уявляти, що масові спортивні заходи можливо проводити онлайн. Тепер ми їх реально так і проводимо. Але це дає можливість розвиватися. Ми не сидимо і не чекаємо, коли закінчиться карантин, а вже працюємо. Коронавірус колись закінчиться, але все те, чого ми навчилися, нові виклики, нові умови роботи, обов’язково будемо використовувати і в майбутньому. Ми – спортсмени, а значить сильні духом. Ми ніколи не здаємося і маємо наснагу до роботи, і це головне», – зазначив посадовець.
Після вітального слова розпочалася церемонія відзначення та вручення нагород кращим за підсумками 2020 року.
Тож, за результатами проведення обласних спортивно-масових заходів зимовий період «Спортивна зима» нагородили колектив ДНЗ № 22 Луцької міської ради.
За активну участь в онлайн конкурсі за Всеукраїнською програмою «Не лінуйся – рухайся» почесне перше місце отримав Підгайцівський навчально-виховний комплекс. Так, відео учнівської зарядки набрало у соціальних мережах майже 17 тисяч переглядів. Друге за кількістю переглядів стало відео Миколи Анікіна про те, як його син Ілля демонструє тренування на вулиці – ролик зібрав близько 12 тисяч 700 переглядів. Третє місце посіло відео волинянки Людмили Денисюк, на якому 6-річний Максим демонструє чудову техніку виконання вправ на перекладині – ролик здобув 11 700 переглядів.

Разом із тим, нагороди та відзнаки отримали:

– Провідний професіонал КЗ Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ніна Лисенко.
- Колектив рівненського закладу дошкільної освіти «Світлинка», директор центру молоді, дозвілля, спорту і туризму «Спорт для всіх» Рівненської сільської громади Дмитро Маляс.
- Колектив КЗ Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради в особі директора Наталії Назарук.
За активну пропаганду здорового способу життя та популяризацію рухової активності та участь у рейтингу заходів за Всеукраїнськими програмами, відзнаки отримали:

– Зимненський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», директор Людмила Оцелюк, нагороду отримав Ярослав Кондесюк, фахівець центру;

– Сектор з питань молоді, дозвілля, спорту та туризму населення «Спорт для всіх» сільської ради Рівного, директор Дмитро Маляс;

– Володимир-Волинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», директор Олександр Вітюк;

– Ковельський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», директор Роман Лис;

– Нововолинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», директор Володимир Новосад.

За високі показники у рейтингу за результатами проведення заходів за Всеукраїнськими програмами:

– Третє місце отримав Оваднівський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», директор Людвиг Балаж;

– Друге – Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», директор Панасюк Сергій;

– Перше – Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», директор Наталія Назарук.

Окрім того, за активну участь у проведенні фізично-оздоровчих та спортивно-масових заходів, за особистий внесок у розвиток руху «Спорт для всіх» та реалізацію державної політики у сфері фізичної культури та спорту відзначили й кращих фахівців та волонтерів.

Водночас, нагородили й найкращих представників ЗМІ, які, зі слів ведучої, справляють найбільш вагомий вплив на популяризацію фізичної культури та масового спорту.

«Здатність швидко і майже тотально охоплювати найбільш широкі аудиторії дає можливість не лише ознайомлювати населення зі спортивними новинами, а й пропагувати і популяризувати певні цінності й моделі поведінки здорового способу життя», – пролунало зі сцени.

Серед тих, кого нагороджували ,була й редакція Інформаційного агентства Волинські Новини. Відзнаку вручили за внесок у розвиток спорту, адже цій галузі приділяється особлива увага репортерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus