USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Спортивні активісти Луцька вимагають звільнити чиновника

1 Квітня 2016 18:00
Спортивні активісти, засновники Луцької міської громадської організації «Центр фізичної культури та оздоровлення» висловили недовіру голові спорткомітету міста Юрію Волинцю і подали відповідне звернення Луцькому міському голові Миколі Романюку.

Про це написав у Facebook голова ЛМГО «Центр фізичної культури та оздоровлення» Олександр Лукашевський.
Як вже повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, боротьба ЛМГО «Центр фізичної культури та оздоровлення» та міської влади триває давно.

«Аби відкрити у місті спортивний заклад для безплатних занять, потрібно було створити ГО, брати участь у конкурсі, щоб взяти в оренду приміщення, зробити там ремонт та встановити устаткування. Ми прагнемо забрати дітей з вулиці. Зараз це дуже нагальна проблема – молоді люди тиняються, п’ють пиво, немає гуртків, де вони могли б займатися спортом, адже усе на комерційній основі. Нам дуже допоміг Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк», інші меценати та бізнесмени. Фонд допоміг з обладнанням – ми придбали ринг, мішки, шоломи, боксерські рукавички. Загалом вдалося акумулювати 600 тисяч гривень, відремонтувати підвальне приміщення, що на вулиці Потебні, 50», - розповів голова ЛМГО «Центр фізичної культури та оздоровлення», член виконавчого комітету федерації боксу Волинської області, радник голови комітету міграції і працевлаштування ПУГП Олександр Лукашевський.
З його слів, новий спортивний заклад в нашому місті почав тісно співпрацювати з ДЮСШ-2, директором якої був Микола Марчук. Активісти налагодили якісну роботу: надали матеріальну технічну базу ДЮСШ для безкоштовних занять, долучалися до організації змагань, спільно працювали. Різниця була лише в тому, що працівники ДЮСШ отримували заробітну плату, а засновники Центру це робили на громадських засадах, витрачаючи свої кошти на поточні витрати.
«У 2014 році на посаду голови спорткомітету призначили Юрія Волинця і засновники ЛМГО «Центр фізичної культури та оздоровлення» вирішили познайомитись, повідомити про перспективи організації та поговорити про співпрацю з новим головою спорткомітету Волинцем. На жаль, він повідомив, що йому не цікаві громадські організації, так як він «має свою роботу», - каже Лукашевський.
Як стверджують засновники організації, Юрій Волинець в Facebook принижує спортивних активістів, які долучились до створення закладу, називаючи їх самозванцями, а Заслуженого тренера України з боксу, Заслуженого працівника України фізичної культури та спорту Геннадія Вайнера (секретаря організації) назвав людиною, що непричетна до організації турнірів, які проходять в Луцьку з боксу.

Зі слів голови ЛМГО «Центр фізичної культури та оздоровлення», активісти утримували заклад протягом трьох років, поки тривав договір оренди, потім у міськраді повідомили про те, що орендна плата буде значно вищою та запропонували передати приміщення у міську комунальну власність. Всі банери, які висіли в Школі боксу на вулиці Потебні, 50 та підтверджували причетність активістів до створення Школи боксу Ринг-2012, знищили.

У своєму дописі в соцмережі Олександр Лукашевський разом із колегами вимагають, щоб міська влада звільнила Юрія Волинця. Адже, з їхніх слів, на цій посаді має бути людина, яка заслужила повагу, може взяти на контроль всі діючі спортивні організації міста та спортивні громадські організації, які пропагують здоровий спосіб життя.

«Це не спортивні змагання, це копітка робота зацікавлених людей, любителів спорту, які поважають спортивні традиції. Ці ініціативи громади потрібно взяти на озброєння владі у здійсненні державної політики. Вони дуже важливі, тому що акумулюються на це великі приватні кошти, якими людина хоче внести свій особистий вклад в розвиток спорту, привертаючи увагу інших, закликаючи всіх до благих справ», - написав Олександр Лукашевський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
полюх Показати IP 1 Квітня 2016 18:26
куди краще коли діти курять нюхають клей випиваюь і сидять в інтернеті ніж займаються спортом-це по-нашому! по полюхівськи
БОКСЕРИ ЛУЦЬКА. Показати IP 1 Квітня 2016 20:22
ЛУКАШЕВСЬКИЙ ЦЕ БРИХЛО НАТУРАЛЬНЕ, ВІД НЬОГО ПРОСТО ТХНЕ, ВОЛИНЕЦЬ ЦЕ ПРОФЕСІЙНИЙ ПРАЦІВНИК І ДЛЯ БОКСУ ВІН ЗРОБИВ НАБАГАТО БІЛЬШЕ НІЖ ЦЕЙ ПСЕВДОМЕНЕДЖЕР.
ха-ха-ха Показати IP 1 Квітня 2016 21:00
Лукашевський, то таке створіння, яке в житі собачої буди не зробило. Тільки примазується до всіх змагань і чекає щоб камера в об єктив його захватила, а потім вихваляється,,,,,,, то МИ. ганьба!!!!!!!!
ХА-ХА-ХА Показати IP 1 Квітня 2016 21:10
ЧОМУ ВИДАЛЯЄШ ПРАВДУ, БО КОЛЕ?
спорт Показати IP 1 Квітня 2016 21:16
лукашевський то проходімець, так що проходь повздовж.... для ФІЗ. КУЛЬТУРИ та спорту зробило НУЛЬ....
Спортсмен Показати IP 1 Квітня 2016 21:24
У статті подано фото з змагань і екскурсії по місту київських боксерів, організатором яких якраз і був спорткомітет, який очолює Юрій Волинець. А цьогорічні міжнародні змаганння в Пор Сіті з боксу теж спільно з ДЮСШ № 2 організував і провів велику організаційну роботу міськспорткомітет. А що провів ЛМГО «Центр фізичної культури та оздоровлення». Нічого. Тільки прийдуть на змагння і зроблять своє фото, а потім говорять що вон и щось роблять.
Боксер Показати IP 1 Квітня 2016 21:29
Хай активісти поцікавляться у Луцкашевського чи є установчі документи Луцької міської громадської організації «Центр фізичної культури та оздоровлення». І хай він не плюндрує і не примазується до Заслуженого тренера Геннадія Вайнера. Це стаття образа на Волинця, що не хотів піарити його на вибори Луцького мера.
стоп Показати IP 1 Квітня 2016 21:47
волинець просто нуль проти цих тренерів та спортсменів
Бокс Показати IP 1 Квітня 2016 23:31
Лукашевський взагалі нуль без палички.
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2016 07:14
Ось тобі пане Волинець і результат твого срак....лизтва. То з тими , то з тими. Тепер отримав !!! Що побіжиш до Романюка проситися ?А ти ж на виборах його не підтримува !!! Кожному по заслугах !!! Я б на місці Романюка вигнав би тебе на другий день після виборів .
Олег Показати IP 2 Квітня 2016 08:19
Я знаю Лукашевського О.М. дуже давно і з хорошого боку і не треба його тут ганьбити і паклюжити!Ви краще скажіть йому це в очі,не приховуючи своїх імен під нікому "Боксер"," Спортсмен","Спорт" і т.д..Лукашевський це людина,яка хоче зробити спортивні секції для дітей безкоштовними,щоб наші діти займались спортом,а не пили пиво,були фізично розвинені,а не курили по кутках,досягали спортивних висот,а не сиділи по тюрмах!!!А що зробили Ви Шановні писаки?Починайте з себе!
До Олег Показати IP 2 Квітня 2016 11:50
Ми також знаєм цього популіста, який абсолютного ніколи нічного сам не зробив, а всі заходи, де світився Лукашевський, це заслуга зовсім інших людей. Проте ці люди не пірять себе, як Лукашевський.
Артем Показати IP 2 Квітня 2016 13:22
Лукашевський оббивав пороги, щоб йому присвоїли звання Заслуженного працівника фізичної культури та спорту Українии. Взагалі чувак з глузду з'їхав. Волинець цьому протидіяв. От він зараз і мстить Волинцю.
старт Показати IP 2 Квітня 2016 17:24
вайнер зробив для боксу волині і украини як 10 волинців
До Олег і до старт Показати IP 2 Квітня 2016 21:33
Лукашевський це ти сам пишеш. Бо за такого, як ти ніхто заступатися не буде. Молодець, сам пишу, сам себе хвилю.
Ю.Волинець Показати IP 3 Квітня 2016 13:01
Шановні дописувачі. Щиро вдячний за оцінку моєї роботи. А вона як ви бачите різна. Щоб поставити всі крапки над І я хотів би щоб журналісти вислухали і мою точку зору і правду про роботу Луцької міської громадської організації «Центр фізичної культури та оздоровлення», а не "піарили" Лукашевського. Я готовий до відкритого діалогу і правдивого висвітлення вкладу кожного з нас у розвиток фізичної культури та спорту у нашому місті.
журнгаліст до Ю.Волинець Показати IP 3 Квітня 2016 17:02
Шановний Ю.Волинець, а хто ж вам заважає це зробити? Ласкаво просимо до зали. Ю.Волинця в студію.
Анонім Показати IP 3 Квітня 2016 13:02
коментар було видалено
Груша Показати IP 3 Квітня 2016 14:19
Читаю коментарі і дивуюсь. Знаю Лукашевського, як активну непосидючу людину - людина, яка вміє організувати будь яку діяльністі. Людська активність – не є піаром. А от анонімні коментатори це пліткарі. Те, що Лукашевський зі своєю командою в змозі себе захистити, в мене навіть немає сумніву, правда не в такий спосіб, щоб тут вступати в полеміку невідомо з ким. Чим більше бруду на автора статті в коментарях, тим більша повага до неї. Саша тобі респект. Не реагуй на цих людішек.
1 до Груша Показати IP 3 Квітня 2016 22:57
лукашевський просто нікчема, а його гр орган, це фейк ніодного заходу воно не провело, тільки фоткатись вміє.... Пропиши , що зробив
До груши Показати IP 3 Квітня 2016 14:50
Скажи груша, що наприклад Лукашевський організував? Бо усі заходи, були організовані іншими людьми, які некричать це я, це я зробив. А він підступно там світився, фотографував і потім розказував усім, що це тільки він зробив. Я прекрасно знаю усіх тих хто робив усі ті заходи, талановиті люди, вміють створити респект, навіщо їм оце Лукашевське, нерозумію.
Груша до До груши Показати IP 3 Квітня 2016 16:57
Скажу, але не тут і не зараз. Не мій формат вести таким чином діалог. Спокійніше панове, спокійніше.
Лупушевському Показати IP 3 Квітня 2016 22:42
Лопушевський ці фото вже по третьому разу крутить. Що пане Лопушевський, вже нема як своє рильнце на халяву пропіхнути.
Ух до Лупушевському Показати IP 4 Квітня 2016 10:18
У вірному напрямку рухається Лукашевський, якщо стільки бруду. Конкуренти навіть не зрозуміли на скільки підняли рейтинг Лукашевському. Крута реклама Олексадру. Шановні пишіть далі.
Город герой Показати IP 4 Квітня 2016 10:52
Я же говорил, селюхи дальше бутылки не видят. Брось ты это село есть же нормальная работа в Киеве. Делать нужно там где уважают.
варта Показати IP 5 Квітня 2016 20:53
безуглий бреше тимощук шевчук федецкий ніколи не тренувались в украіні товаристві
Лукашевський Показати IP 14 Травня 2018 11:59
Він ще весь в боргах! Квартира в заставі, а він морозиться і не платить. Луашевський - поверни борг!!!
Внук до Лукашевський Показати IP 11 Лютого 2021 13:33
І не тільки квартира

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus