USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Спортивні змагання на Волині фінансують здебільшого добровольці, а не влада

29 Вересня 2009 13:07
Фінансування спортивних заходів регіонального рівня проводить не обласна рада, а самі організатори та волонтери. Про це 29 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
Як повідомила начальник відділу обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сніжана Антонюк, обласна рада має виділяти певні кошти на проведення цих заходів, але у зв’язку з нинішньою економічною ситуацією, цього не відбувається. Які саме кошти витрачаються на здійснення їх діяльності, організатори заходів не прокоментували.
Щодо сьогоднішнього заходу у Луцьку відбулась семінар-нарада директорів міських центрів «Спорт для всіх». Близько десяти керівників зібралося для перейняття досвіду обласного центру. Керівники провели майстер-класи, де навчалися, як краще працювати з різними віковими категоріями людей, як проводити спортивні змагання на місцях та кого і яким чином залучати до них.
Подібні наради проводять щоквартально у всіх обласних центрах, після проведення аналогічних на всеукраїнському рівні.
Серед запланованих подій – тиждень спортивних заходів для людей похилого віку – від 60 і старше, який проведуть на початку жовтня. У планах також різноманітні пробіги, шахові та шашкові турніри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus