USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Спрацювали на випередження: у Луцьку рятувальники не допустили травмування дітей на річці

16 Липня 2023 20:19
Працівники рятувального поста на пляжі центрального парку імені Лесі Українки в Луцьку продовжують пильнувати за безпекою людей, які відпочивають на воді та прибережній території.

Минулої доби вони спрацювали на випередження: близько обіду на річці чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння супроводжував дітей. Поза межами пляжу діти почали стрибати у воду з понтона на мілину з бетонними плитами. Чергові, які працювали на посту, намагалися зробити чоловікові зауваження, аби діти перестали наражати себе на небезпеку. Однак він реагував агресивно, тож до місця інциденту викликали поліцейських. Можливим ризикам таки вдалося запобігти спільними зусиллями, повідомляють в ГУ ДСНС Волині.
Напередодні, 15 липня, 10-річний хлопчик, перепливаючи Стир, став тонути. Черговий на посту зреагував миттєво: в рятувальному жилеті кинувся у воду, доплив до дитини й доправив її до берега. Медична допомога хлопчику не знадобилася.
14 липня до приїзду медичної бригади надали долікарську допомогу підлітку, який травмував руку під час гімнастичних вправ на турніку.

Тоді ж близько полудня за допомогою рятувального круга визволили зі смертельної небезпеки чоловіка 1994 року народження, який знесилився і ледь не потонув, купаючись.
«Нагадуємо: обирайте тільки спеціально обладнані для відпочинку місця, де діють рятувальні пости та чергують професіонали. Але навіть у таких випадках не легковажте безпекою і будьте пильними», – наголошують рятувальники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus