USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Справа Гаврилишина перебуває у прокуратурі, – начальник УМВС Швидкий

22 Квітня 2009 14:04
ДСБЕЗ спільно з прокуратурою створили слідчо-оперативна група, яка розслідує факти порушення законодавства працівниками «Західінкомбанку».  Про це під час прес-конференції сьогодні, 22 квітня, розповів начальник управління ДСБЕЗ в області Микола Зотько, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Зотька, наразі правоохоронці вживають усіх заходів для забезпечення відшкодування збитків, завданих громадянам та юридичним особам, які вкладали кошти у цей банк.
Начальник УМВС України у Волинській області Віктор Швидкий додав: «Не секрет, що «Західінкомбанком» займалася не лише ДСБЕЗ області, але й головне управління боротьби з організованою злочинністю». За словами пана Швидкого, 90% матеріалів зібрали правоохоронці нашої області, 10% – працівники ГУБОЗу.
«Але зараз ця справа перебуває у прокуратурі області, і ми будемо виконувати її доручення», – зазначив пан Швидкий.
Нагадаємо, що Генпрокуратура порушила проти пана Гаврилишина кримінальну справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus