USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Справу про смерть голови ДВК на Волині закривають

11 Листопада 2015 12:55
Правоохоронці не вбачають у смерті голови ДВК у селі Лище вбивства, тому справу закривають. Зі слів правоохоронців, це було самогубство.

Про це йшлося під час прес-конференції щодо підсумків співпраці правоохоронних органів з громадськістю щодо виборчого процесу сьогодні, 11-го листопада, у конференц-залі готелю «Україна» в Луцьку.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що в четвер, 22 жовтня, на Волині у селі Лище знайшли повішеним голову сільської виборчої комісії.

«Ми розпочали справу як умисне вбивство. Втім, провели експертизи та виявили, що інші особи до заподіяння смерті не причетні, тут факт суїциду. Тому прийняли рішення закрити справу», – поінформував заступник начальника Головного управління Національної поліції в області Анатолій Петрушин.

Зауважимо, ІА Волинські Новини розповідали про те, що штовхає волинян до самогубства і як цьому запобігти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus