USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Справу щодо Боїнга, збитого над Донбасом, розглянуть в Гаазькому суді

6 Вересня 2017 22:40
Справа про катастрофу малайзійського лайнера Boeing-777 рейсу MH17, знищеного в небі над Донецькою областю, буде розглядатися в суді в Гаазі (Нідерланди), заявив міністр юстиції країни Стеф Блок.

"Гаазький суд є логічним вибором для цього процесу", - сказав Блок, передає NOS.

Обвинувачені будуть притягнуті до відповідальності відповідно до законодавства Нідерландів.

Видання зазначає, що присутність підозрюваних на суді - під питанням. Так як ні Росія, ні Україна не видали жодного підозрюваного.

"Я не гарантую, що це буде можливо, але ми зробимо все для цього", - наголосив міністр.

Нагадаємо, що терористична організація "ДНР" через три роки після катастрофи заявила про готовність передати міжнародній слідчій групі останки можливих жертв аварії Boeing-777 рейсу MH17.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Для укуренных нидеро Показати IP 7 Вересня 2017 00:19
"Видання зазначає, що присутність підозрюваних на суді - під питанням. Так як ні Росія, ні Україна не видали жодного підозрюваного"... А "NOS" не хочет уточнить каким боком Украина причастна к теракту? И кого Украина должна выдать обдолбанным холланцам? А?! Они там одну коноплю с кацапами курят? Если б нам было бы кого "выдавать" - мы бы сами их судили в Киеве и без Нидерсранцев!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus