USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

США можуть долучитися до «нормандського формату», - Клімкін

10 Травня 2017 13:44
Держсекретар США Рекс Тіллерсон виступить адвокатом України у переговорах з Росією, а Вашингтон - може долучитися до Нормандського формату.

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, який наразі перебуває у США, повідомляє ТСН. Ранок.

Клімкін зауважив, що Тіллерсон добре проінформований про агресію Москви проти України, з ним також обговорювали різні варіанти розв'язання ситуації.

Міністр додав, що США, ймовірно, долучаться до України, Німеччини та Франції у переговорах з Росією, але наголосив, що важливий не формат переговорів, а їхня ефективність.

Клімкін залишатиметься у Вашингтоні до сьогоднішнього вечора, коли Рекс Тіллерсон матиме зустріч із російським міністром Сергієм Лавровим щодо України та Сирії.

Нагадаємо, державний секретар США Рекс Тіллерсон 10 травня прийме у Вашингтоні міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова, серед головних тем на порядку денному – українське питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
уважний Показати IP 10 Травня 2017 14:23
Тому Клімкіну Меркель ясно сказала, що ні!!! Чого знову починає, немає чим зайнятисб?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus