USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

США оголосили про виведення військ із Сирії

19 Грудня 2018 19:23
Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила, що американська влада почала виведення військ з Сирії. Вона зазначила, що при цьому військова кампанія в регіоні не закінчена.

Про це повідомляє Tjournal.ru з посиланням на Reuters.

«Ми почали повернення військ США, перейшовши до нового етапу військової кампанії», – йдеться в повідомленні прес-секретаря Білого дому.

У заяві Сандерс не повідомлялось про те, скільки з двох тисяч солдатів повернуться на батьківщину і коли це станеться. Представник Білого дому зазначила, що США продовжать протидіяти радикальним ісламістським угрупованням, «коли це необхідно».

Неназваний американський чиновник повідомив Reuters, що співробітників Держдепартаменту евакуюють із Сирії протягом 24 годин. На виведення військових піде від двох до трьох місяців. Як зазначило видання, навіть при повному виведенні військ з регіону в США залишиться 5200 солдатів, які базуються в Іраку.

Незадовго до заяви Сандерс Дональд Трамп повідомив в Твіттері, що США перемогли ІГІЛ в Сирії. За його словами, це було єдиною причиною знаходження американської армії в країні в його президенство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus