USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

США планують виділити Україні 10 мільярдів доларів

6 Березня 2022 23:50
США хочуть виділити Україні 10 млрд доларів на гуманітарні та оборонні потреби через війну, з якою Росія пішла проти України. Конгрес готовий підтримати виділення коштів.

Про це заявили у Конгресі після онлайн-зустрічі із президентом Володимиром Зеленським. Водночас у Конгресі не коментують те, про що говорили із Зеленським, інформує ТСН.

Демократи у Сенаті зазначають про підтримку України, що ця підтримка – двопартійна, разом із республіканцями. Найближчим часом вони збираються виділити Україні на гуманітарні потреби, на мілітарні потреби, для біженців 10 млрд доларів. Про це в прямому ефірі під час спільного інформаційного марафону UAразом, що виходить на українських телеканалах, сказав журналіст «Інтера» зі США. Допомога зі Сполучених Штатів має надійти різними каналами, за різними програмами.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський обговорив ситуацію в Україні з понад 200 американськими конгресменами. Зокрема розмовляли про перебіг бойових дій в Україні, ситуацію на АЕС та закриття неба над Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus