USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

США посилили санкції проти Росії

29 Вересня 2017 22:48
Міністерство фінансів США в п'ятницю, 29 вересня, оголосило про посилення фінансових санкцій проти російських банків та енергетичних компаній через конфлікт Росії з Україною, повідомляє DW з посиланням на агенцію AFP.

Американський мінфін скоротив термін погашення їхніх облігацій, якими дозволено торгувати американським особам та установам. Через це російським фінустановам, нафтовим і газовим компаніям було важче отримати довгострокове фінансування.

Для російських банків та фінансових команій термін погашення випущених після 28 листопада цінних паперів буде складати лише 14 днів, тоді як зараз він становить 30. Для енергетичних компаній термін погашення скоротили з 90 до 60 днів. Також заборонено продавати нові цінні папери, випущені російськими компаніями.

Ці санкції впливають на такі великі російські банки, як "Сбербанк", "Внешэкономбанк", "Росэксимбанк" та "ВТБ Банк", а також на енергетичні гіганти, включаючи "Газпром", "Лукойл" та "Транснефть".

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп 2 серпня підписав закон про розширення санкцій проти Росії. Серед іншого запроваджені обмежувальні заходи проти російського енергетичного сектора, в тому числі в Європі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus