USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

США заборонили польоти своїх літаків над Сімферополем та Дніпропетровськом

26 Грудня 2014 09:13
Федеральне управління цивільної авіації США заборонило польоти своїх літаків над Сімферополем та Дніпропетровськом задля попередження потенційної небезпеки.

Про це йдеться у розпорядженні Федерального управління цивільної авіації, - пише Українська правда.

Документ набуває чинності з 29 грудня 2014 року.

"Федеральне управління цивільної авіації вважає ці дії необхідними задля попередження потенційних небезпех для людей і повітряних суден, що використовуються для таких польотів" - йдеться у розпорядженні.

"Конфлікт, що триває у регіоні, являє собою серйозну загрозу для цивільної авіації у цих зонах" - зазначають в управлінні, посилаючись на катастрофи у липні 2014 року – збитий український Ан-26 у Луганську та малайзійський Boeing з 298 пасажирами на борту.

Таким чином документ вносить зміни до розпорядження №113, прийнятого в квітні, згідно з яким були заборонені польоти на більшій частині Сімферопольської зони. З набуттям чинності поправок американські авіаперевізники не зможуть літати по всій Сімферопольській, а також Дніпропетровській зонах.

Як відомо, раніше Державіаслужба України закривала аеропорти Дніпропетровська, Запоріжжя та Харкова з міркувань безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus