USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Розслідування катастрофи малайзійського літака продовжили

13 Листопада 2014 08:15
Розслідування катастрофи малайзійського Boeing, збитого на Сході України, продовжили до серпня наступного року. Про це інформує Еспресо.TV з посиланням на РИА-Новости.

Представники влади країн, які беруть участь в розслідуванні обставин катастрофи малайзійського Boeing на Сході України, домовилися продовжити розслідування на дев'ять місяців.

Про це йдеться в заяві міністра юстиції Австралії Майкла Кінана.

"Країни-члени об'єднаної групи з розслідування події (Нідерланди, Україна, Австралія, Бельгія та інші міжнародні партнери, включаючи Малайзію) домовилися продовжити його до серпня 2015 року. Австралія націлена на те, щоб працювати так довго, як це необхідно, щоб притягнути відповідальних (за катастрофу) до відповідальності", - йдеться в заяві, розміщеній на офіційному сайті міністра.

Кінан зазначив, що особисто відвідав Київ і провів низку зустрічей з представника української влади, під час яких підтвердив зобов'язання Австралії по участі в розслідуванні.

Крім того, міністр підкреслив, що австралійські експерти мають намір повернутися на місце аварії літака, як тільки ситуація з безпекою це дозволить. "Ситуація з безпекою у місця катастрофи (лайнера) залишається нестабільною. Будь-яке рішення австралійської влади повернутися на місце (події) приймуть в рамках спільного рішення наших партнерів по об'єднаній групі з розслідування причин аварії, якщо і коли це стане безпечним", - зазначає міністр в своїй заяві.

Нині в Україні і в Нідерландах перебувають близько 35 представників австралійської поліції, уточнив Кінан.

Рейс MH17 Амстердам - Куала-Лумпур зазнав аварії 17 липня під Донецьком на Сході України. На борту перебували 298 осіб, у тому числі 27 австралійців, всі загинули. Раніше була опублікована попередня доповідь з розслідування, яке проводиться під керівництвом Нідерландів. Експерти підтвердили, що літак розпався в польоті через "структурні ушкодження, викликані зовнішнім впливом численних високоенергетичних об'єктів", однак, джерело цих об'єктів поки встановити не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Павич Показати IP 13 Листопада 2014 08:48
Руска курва.
Дончанин Показати IP 13 Листопада 2014 08:57
коментар було видалено
Анонім Показати IP 13 Листопада 2014 09:25
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus